2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم

21 بازدید | 5 پست

لکه بینی داشتم ده روز رفتم گفت زخم پاپ اسمیر منفی بود فقط التهاب خفیف نشان داد یکماه پیش ک رفتم دارو آنتی بیوتیک شیاف پماد داد دوهفته بعدش رفتم گفت زخم هست دارو داد گفت اگر خوب نشدی بیا پلاسما بعد رفتم ی دکتر دگ گفت نه پلاسما فریز نکن برو کلوپوسکبی خیلی نگرانم کسی اینجور بوده چیکار کردین

نگران نباش، وقتی پاپ اسمیرت منفی بوده مشکل جدی نیست چون هنوز لکه بینی داری، بهتره همون کولپوسکوپی رو انجام بدی که علت دقیق مشخص بشه. خیلی از التهابها و زخمهای دهانه رحم با درمان خوب میشن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نگران نباش، وقتی پاپ اسمیرت منفی بوده مشکل جدی نیست چون هنوز لکه بینی داری، بهتره همون کولپوسکوپی رو ...

نه در طول روز ک اصلا ندارم مثلا لباسم کثیف سه ولی پماد یا دارو ک میزنم یخورد خیلی کم با اون پماد میاد بیرون

این کلوپوسکبی خیلی نگرانم کرد میترسم چیزی باشه

نه در طول روز ک اصلا ندارم مثلا لباسم کثیف سه ولی پماد یا دارو ک میزنم یخورد خیلی کم با اون پماد میا ...

کولپوسکوپی رو فقط برای این انجام میدن که زخم دهانه رحم رو با بزرگنمایی بیشتری بررسی کنن تا ببین زخم چه طور هست و با توجه به اون دارو بدن

وقتی پاپ اسمیر منفی هست دیگه جای نگرانی نیست