singelplus مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 296 عنوان سوغاتی 25 بازدید | 8 پست سلام نی نی سایتیا سوغات کربلا چیه چی بخرم برا فامیل؟ امروز | 10:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_طاها۹۷ عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 24523 عزیزم سفر اربعین اگ پیاده رفتی کسی توقع سوغاتی نداره اذیت میشی اگ ن قرار بعدا با کاروان بری سوغاتی خاصی نداره خرما دهین یسری حلوا مخصوص دارن مهر تسبیح جانماز دُر نجف توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 26339 برا فامیلم مگ سوغاتی میخرن •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
singelplus مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 296 عزیزم سفر اربعین اگ پیاده رفتی کسی توقع سوغاتی نداره اذیت میشی اگ ن قرار بعدا با کاروان بری سوغاتی خ ... پیاده روی رفتیم گفتم شاید زشت باشه دست خالی برگردیم
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 26339 الان کربلایی؟اگ ار برا من دعا کن پریود شم😂😭 •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
مامان_طاها۹۷ عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 24523 پیاده روی رفتیم گفتم شاید زشت باشه دست خالی برگردیم ن زشت نیست تو شلوغی اربعین شرایط خرید سوغاتی نداره اصلا توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی