2777
2789
عنوان

گوشواره طلا

37 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

گوشواره رو سلامتی و التهاب و تقویت سیستم ایمنی برا زنا و ... تاثیر داره خیلی ینی ؟

من مریصم و استخونام تحلیل میره و پول نداشتم گوشوارمو خیلی وق بود نمینداختم زو زمین بود گفتم بفروشم و خرج دکتر کنم با اینکه کوچیک بود البته خرج هم کردم ب حایی هم نرسید😔😔 یعنی همجنان کوچیک میشم و ... فک و صورت و قدم .

الان میگم کاش نمیفروختم شاید مینداختم ی تاثیری رو سلامتیم داشت😔😔یا از قبل مینداختم

ینی خیلی اثر داره ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا طلا برای زن خوبه ولی حالا که میخوای خرج یه مسیله ضروری کنی ،بکن،بعد انشالله بهترشو میخری

اره فروختم برا دکتر اینا

الان میگم شاید همونو مینداختم رو سلامتیم شاید تاثیر میزاشت دکترا ک هیچ تاثیری ندیدم ازشون و انگار الکی فروختمش

کلا طلا برا زن خوبه

من از ی طلا فروشی همیشه خرید میکنم

چند روز پیش رفتم بخرم

پرسید خانوم فلانی میای میخری چرا استفاده نمیکنی

ما زنا طلا برا سیستم ایمنی بدنمون مفیده گلبولهای سفیدمونو میسازه برا گردش خون عالیه بر عکس مردا

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

کلا طلا برا زن خوبه من از ی طلا فروشی همیشه خرید میکنمچند روز پیش رفتم بخرمپرسید خانوم فلانی میای می ...

اره واس همینم ناراحتم میگم درسته کم بود مشکل بدن منم سیستم ایمنی بدنم قاطی کرده و گلبول های قرمز و التهاب و ...

میگم حیف نمیفروختم یا کاش از قبل ها مینداختم حتما ی تاثیری داره 🙁 فروختمش ب جایی هم نرسید اصن

اره واس همینم ناراحتم میگم درسته کم بود مشکل بدن منم سیستم ایمنی بدنم قاطی کرده و گلبول های قرمز و ا ...

فدای سرت عزیزم ویتامین استفاده کن

تونستی جمع کن ی طلا ریز اول کاری بخر

شده در حد ۱۰ تومن بخر

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

فدای سرت عزیزم ویتامین استفاده کنتونستی جمع کن ی طلا ریز اول کاری بخرشده در حد ۱۰ تومن بخر

قربونت برم دعام کن

مشکل اینه معلوم نیس مشکل از کجای بدنمه هرکاری میکنم دکتر اینا رفتم