امروز بچمو باید ببرم چکاپ حس میکنم اصلا تنبلی چشم ندارهچون یه چشمش نمره داره یکی ندارع میگن تنبلی چشم چون هنوز اون چارت هم نپرسیدن من کلن دو دلم😭🫤بچمو میخام راضی کنم رفت مطب جواب بده حرف بزنه 3سالشه امروز نقاشی میکشم میگم ببین خانم دکتر شکلات میده اینارو جواب بدی میگه وای منو نکش حتی راضی نیست تو نقاشی هم بکشمش😑😑😑یعنی راه دیگ ندارع بفهمن اوضاع چشاشو یا تا چهار سالگی بشینم همین پد چشمی بزنم بزرگ بشه جواب بده دیگ موندم چکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر من ۲سال و ۸ ماهشه خیلی کم حرف میزنه همه ش غصه میخورم
عزیزم هربچه یجوریه نگران نباش بچه دوستمم از پسر من بزرگه زیاد حرف نمیزد الان خوبه بیشتر ببر با بچها بازی کنه برای من چون مادر نگهداشت عین بزرگترها حرف میزنه که آدم میمکه😑😑ولی الان نگرانم بخاطر چشاش افسرده شدم عینکشو پذیرفتم دیگ حتی پد چشمی میزدم گریه میکردم دیگ اونم پذیرفتم فقط این مطب حرف بزنه خیالم راحتشه چشاش خوبه😭😭
نه اصلا یه چشمش نمره داشته از بس با چشم سالم کار می کنن اون یکی چشم تنبل میشه میگن تنبلی چشم نوشته مادرزادی میگه بین فامیل یکی هست فقط یه چشمش شماره داره برای همین اصلا نفهمیدم یهو بردم چکاپ شوکه شدم خودمم حاملم دوست دارم قبل دنیا اومدن بچه وضعیتش بدونم رو به بهبود هست یانه چون چشمشو میبندم عین قبل کاراشو میکنه حتی ریزترین چیزارو میبینه اگه الان پدچشمی بگه نه خوب جواب نداده میخام با دستگاه کار کنن ولی همکاری نمیکنه