2777
2789
عنوان

تصادف شوهرم

421 بازدید | 16 پست

پریشب تو مسیر برگشت خونه میگه یکی بهم زده ،وقتی اومد خونه دیدم داغونه همه جاش باند پیچی شده ماشین بردن پارکینگ ،بعد رفتم برگه ترخیص از کیفش کشیدم بیرون می بینم به نام دوستش ترخیص شده و وقتی ام رسید خونه دهنش بوی مشروب میداد ،حدس زدم انقدر خورده مست کرده زده به بلواری جایی و بردنش بیمارستان به اسم دوستش ترخیص کرده خودشو و نمیدونم کسی همراهش بوده یا نه ،انقدر اعصابم خورد شد ولش کردم رفتم خونه مادرم دوباره شب برگشتم خونه و یکم براش عصاره گوشت و سوپ اینا درست کردم و سرم و امپول گرفتم بزنم بهش هرچی بهش میگم درست شو نمیشه اخه تو ماه صفر یکم رعایت نمیکنه این غلطا رو باز انجام میده ،هرچی فکر میکنم هیچ خط قرمزی این بشر نداره برای خودش ؟

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مثل کاره منو بکن تو هم منم شوهرم ع ر ق میخورد اومدن چند نوع گرفتم از چند نفر که مثل هم نباشه تولد بچم بود این هی میرقصید حواسش نبود منم از هر کدوم یه لیوان میدمش نمیفهمید که از چند بطری هست فقط یکی دو دفه بهم گف چرا اینجوری شر گلوم با اینا دیگه آخرش اینا حالشو بد کرد تا حدی که تا دوروز نتونست سرشو بلند کنه کلی گلاب به روتون بالا میآورد دکترم نرفت تا دوروز دم در سرویس بود دیگه از همون سال گف غلط بکنم دیگه بخورم دیگه لب نزد به چیزی

مثل کاره منو بکن تو هم منم شوهرم ع ر ق میخورد اومدن چند نوع گرفتم از چند نفر که مثل هم نباشه تولد بچ ...

قبلا این غلطو هم کرده ولی متاسفانه ترک نمیکنه ،بخدا دلم سوخت برگشتم براش عصاره گذاشتم زنگ زدم به دکتر گفتم روی کد ملیم سرم امپول بنویسه برم از داروخانه بگیرم بزنم براش

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
براهمچین ادمس سوپ میپزی ودارومیگیری پرروش نکن بزلربفهمه ناراحتی ازکاراش

کار من از ناراحتی گذشته اصلا هیچی براش مهم نیست دلم میخواست برش دارم ببرم بندازمش گردن مادرش

مثل کاره منو بکن تو هم منم شوهرم ع ر ق میخورد اومدن چند نوع گرفتم از چند نفر که مثل هم نباشه تولد بچ ...

شانس اورده نکشتیش.میدونی اگه راس بگی چه کار خطرناکی کردی؟امکان سنگ کب و سکته بسیار بالاست چون دز الکل متفاوته و تداخل دارن باهم

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤

شانس اورده نکشتیش.میدونی اگه راس بگی چه کار خطرناکی کردی؟امکان سنگ کب و سکته بسیار بالاست چون دز الک ...

خب میخواست نخوره خودش گرفته بود بخوره ولی از اونا ندادم بهش متفاوت از چندتا بهش دادم

ای کاش موقع انتخاب بیشتر دقت میکردی الآنم محلش نده این کارهایی که برای انجام میدی حالت تشویقی داره برای اتفاقا باید برعکس رفتار کنی که بدترین حس رو بهش بده و موقع هایی که از این کارها نمیکنه باهاش مهربونه باش هواشو داشته باش و یبار با مهربونیت بشین باهاش صحبت کن از مضراتش بگو و خطراتی که ممکنه در آینده براش پیش بیاد یا بهش بگو لااقل موقعی که اون زهرماری رو خوردی پشت فرمون نشین میزنی هم خودتو هم چنتا خونواده رو بدبخت میکنی

تزویر به شما امان میدهد تا مقاومتتان را بشکند! پس از غلبه، شک نکنید گردنتان را خواهد شکست...از این به بعد با اینهمه شواهد اگه کسی بهتون گفتن فلانی کاره ای نیست با پشت دست محکم بزنید تو دهنش .بچه های میناب لامرد ناوچه ی دنا ....اینها رو دیدی و باز خوشحال شدی از حمله ی دشمن به کشورت برو زندگیتو بطور جدی یه بررسی کن

نیاز به کمک روانپزشکی داره.اگر مداوم می خوره مشروب را برای فرار از مشکلات روانی مصرف می کنه.

ایشون خودشو عقل کل میدونه از نظرش من نیاز به روانپزشک دارم تا خودش

ایشون خودشو عقل کل میدونه از نظرش من نیاز به روانپزشک دارم تا خودش

میشه بگی سرسختی شناختی داره.

اگر دوست دارید دانش روانشناختی تون را زیاد کنید تا بتونید ایشون را بهتر کنترل کنید.

ارشد روانشناسی،روان تحلیلگر