2777
2789
عنوان

تولد دخترمه

141 بازدید | 16 پست

نمیدونم چرا استرس دارم براش همش فکر میکنم یه اتفاقی میفته جشن تولدش کنسل میشه همش تو فکرمه یه عالمه برنامه ریزی کردم

به نظرتون زودتر از موعد بگیرم تولدشو

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام . درخواست دوستی نده لطفا قبول نمیکنم

پیشاپیش مبارک 💖

چند سالگیشه؟

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم استرس نگیر خوب پیش میره

چقدر اروم شدم با حرفت

عزیزم الان تو تاپیکتون دیدم دعا میکنید گمشده پیدا میکنید درسته

من در عرض کمتر از یک ماه دو تا طلا تو خونه خودم گم کردم هر چی میگردم پیدا نمیکنم باور میکنی مریض شدم بخاطرش انقدر حالم خراب شد با بدبختی خریده بودم الانم عین دیونه ها بعد از گذشت چند ماه همش دنبالش میگردم

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام . درخواست دوستی نده لطفا قبول نمیکنم

چقدر اروم شدم با حرفت عزیزم الان تو تاپیکتون دیدم دعا میکنید گمشده پیدا میکنید درسته من در عرض کمتر ...

فیلتر ماشین لباسشویی رو گشتی؟

ممکنه قاطی لباس ها رفته باشه تو ماشین

یا داخل کیسه جارو برقی؟

داخل گلدون ها و دکوری های تزیینی؟

امیدوارم زود پیدا بشه

افکار منفی همه ش از استرسه،سعی کن استرس کنترل کنی،مشکلی پیش نمیاد،پیشاپیش تولدش مبارک

ممنونم عزیزم بله تازگیا خیلی استر س دارم

فیلتر ماشین لباسشویی رو گشتی؟ممکنه قاطی لباس ها رفته باشه تو ماشینیا داخل کیسه جارو برقی؟داخل گلدون ...

اره عزیزم همه جارو گشتم

یکیش تو دستم بود دستبند بود نمیدونم چطوری از دستم باز شده و کجا افتاده

خیره انشالله، تولدش خیلی مبارک،عاقبت بخیریش رو ببینی،برسه به آرزوهای قشنگش🙏

ممنونم از ارزوی قشنگت عزیزم

تولدش مبارک باشه انشاالله جشن دکتراش صدقه بده حتمااانشاالله به خوبی و خوشی تولدشو میگیری و تموم میشه

خیلی ممنون از دعای خیرت عزیزم انشالله

ان شالله زود پیدا بشه تولد دخترت هم پیشاپیش مبارک باشه

خیلی ممنونم ازت عزیزم

مریض شدم از گم شدنشون