2777
2789
عنوان

داغون شدمممم💔💔💔

214 بازدید | 23 پست

۱۶ سالمه من تا بحال اینجا هیچی در اینباره نگفتم

اما دلم خونه از بس این کلمه رو شنیدم ۱۹ میلیون حقوق واقعا چی داره که قانع باشم واسه دو نفر

من بابام زندگی میکنم مادرمم فوت شده همین آدم الان ناراحته هی طعنه میزنه چرا نذاشتم زن بگیره آخه حقوقش اضاف شده اینه دیگه با اون ۱۵ تومن چطور خرج اونو میداد خرج منم میداد

آدم نمیخاد یه باشگاه بره؟؟ نمیخاد دو دست لباس چند ماه یکبار بگیره؟؟ من دارم باشگاه با بدبختی میرم حتی اگرم کرایه خونه ندی بازم کمه بعد همین آقا که پدرمه همش میگه تو پس اندازا خرج کردی طل..ا ها فروختی

آخه من چطور به چیزای که میخاستم با این حقوق میرسیدم؟؟؟ چاره ای نداشتم بازنشستس اما میتونه کار کنه بنظرم حالا هروز بحث که بره سر کار هر روزز

بعد بعضیا برمیگردن میگن تو حریصی تو پول آخه آدم وقتی حریصه که زیاده خواهی کنه من اگه ۳۰ تومنم باشه

اوکیم یعنی حال خودم از کلمه پول دیگه بهم میخوره

اومدم یکم درد و دل کنم با شما که میدونم درکم میکنید چون دیگه داغون شدم

خداییش حق ندارم؟؟؟ 💔😞

چند سالشه پدرت ؟

۶۰ سالشه بعد تموم دخترای فامیل میزنه تو سر من که اونا یا بدبختی به فلان جا رسیدن آقا نمیتونستی مگه مجبور بودی بچه بیاری والا خوبه منم اونو با پدرای بقیه مقایسه کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چاره ای جز کار کردن نداریاکثر پدرمادرا بدرد نخورن

من همینو میگم میگم شما که نداشتی

شما که هیچ برنامه ای نداشتی چرا بچه آوردی

میگه همینی که هست نمیخای گمشو از اینجا برو هرجا میخای بری به من چه

درک شرایط بد زندگی خیلی سخته

اره خیلیهای دیگه هم هستن با تعداد نفرات بیشتر تو سختی زندگی میکنند

نه دارن روز هاشون رو میگذرونند ولی زیاد به بابات فشار نیار شاید توانییش همین قدره ،بنده خدا حتما موقعی که کار میکرد کلی از حقوقش کسر میکردن که این روزها در ارامش و اسایش باشه ولی متاسفانه

درک شرایط بد زندگی خیلی سخته اره خیلیهای دیگه هم هستن با تعداد نفرات بیشتر تو سختی زندگی میکنند نه د ...

من فقط میخام از خدای بالای سر بپرسم

چرا من باید تو این زندگی باشم

من دارم کارمایی کیو یا چیو میدم

۶۰ سالشه بعد تموم دخترای فامیل میزنه تو سر من که اونا یا بدبختی به فلان جا رسیدن آقا نمیتونستی مگه م ...

نمیخوام بگم حق نداری

کاملا هم درکت میکنم ما هم سن شمارو گذروندیم و چندین سال طول کشید تا بتونیم پدر و مادر رو درک کنیم

روح مادرت شاد باشه انشالله در آرامش باشه ولی اینو بدون که پدرت به همسر نیاز داره واقعا و باید درکش کنی

خانمها ممکنه بتونن بدون همسر بگذرونن ولی آقایون مخصوصا در این سن زندگی بدون همسرشون خیلی براشون شخت و عملا غیر ممکن میشه

نشنیدی که میگن پدر که بمیره بچه ها یتیم میشن ولی مادر که بمیره، پدر یتیم میشه

نیاز داشتن پدرت به همسر رو شاید الان نتونی درک کنی و فکرت فقط معطوف به زناشویی باشه ولی برعکس توی اون سن تنها چیزی که مهم هست براشون رابطه انسانی هست،. هم صحبت، همراه، هم خونه

یکی که باهاش حرف بزنن باهاش زندگی کنن و...

نگو من هستم و براش همه کار میکنم، اصلا قابل قیاس نیست، شما دخترشی ایشون همسر میخواد برای درددل ها و تنهایی هاش

یکم درکش الان سخته برات، بهت حق میدم ولی سعی کن هوای پدرت رو داشته باشی حتی شده خودت براش یک گزینه مناسب و خانم عاقل و محترم انتخاب کن

نمیدونی چقدر توی امید به زندگیش کمک میکنی ، مرد بدون همسر خیلی زود میمیره و تموم میشه

مشکلات مالی هم حق با توعه کاملا ولی بشین مثل یک دوست و بدون دعوا و جدل باهاش حرف بزن و بگو حل کنه ولی مانع ازدواجش نشو هرگز

کسی توی این سن جای مادرتن رو براش نخواهد گرفت هرگز ولی به پدرت یک تولد تازه و عمر جدید هدیه میکنی با اینکار

روح مادرت شاد باشه

من همینو میگم میگم شما که نداشتی شما که هیچ برنامه ای نداشتی چرا بچه آوردی میگه همینی که هست نمیخای ...

اگه پولش واسه غذا کافیه الان تابستونه برو سرکار سه ماه. چن دست لباس بخر و کتابای کنکور

بعد بشین جدی بخون برا کنکور

بری دانشگاه دولتی خیلی هزینه اش کمه با کار دانشجویی میتونی خرجتو بدی. الان باید زحمت بکشی ولی

درخواست ندید لطفا

چاره ای جز کار کردن نداریاکثر پدرمادرا بدرد نخورن

هیچوقت این حرف رو نزنین

اونها هم فکر نمیکردن که شرایط زندگی و کشور به این سمت و سختی بره

شما الان باید هواشون رو داشته باشید

بدترین پدر و مادر ، حتی معتاد و دزد و جانی... هیجوقت نمیخواست و نمیخواد به بچه اش خش و خط بیوفته

هیچوقت این حرف رو نزنیناونها هم فکر نمیکردن که شرایط زندگی و کشور به این سمت و سختی برهشما الان باید ...

میزنیم تو هم جای ما نیستی ک طومار تایپ میکنی

اکثرا بدردنخورن چون عقل ندارن پول فقط یکیشه. حالا بیشتر بنویس مرد ایرونی

درخواست ندید لطفا

من فقط میخام از خدای بالای سر بپرسم چرا من باید تو این زندگی باشم من دارم کارمایی کیو یا چیو میدم

خیلی ها مثل تو یا بدتر از تو هستن.من حتی از توهم بدبختر بودم باز شکر کن .. جامعه ی ما هم دیگه برای آدم شصت ساله جای پیشرفت نداره. عزیزم مجبوری دیگه وقت روی خودت بزاری که یه مهارت یاد بگیری و ازش درآمد کسب کنی. ☹️زندگی برای بعضیا سخت میخاد مث تو

۷ سال خواننده خاموش بودم
نمیخوام بگم حق نداری کاملا هم درکت میکنم ما هم سن شمارو گذروندیم و چندین سال طول کشید تا بتونیم پدر ...

خوب من موضوعم برام پوله

الان خرج منو به صورت کامل اگه بده اگه از پس من اول بر بیاد

میتونه ازدواج مجدد بکنه نه اینکه با همین پول هم منو بدبخت کنه هم یه بنده خدایی دیگه

من فقط میخام از خدای بالای سر بپرسم چرا من باید تو این زندگی باشم من دارم کارمایی کیو یا چیو میدم

درست میشه عمو جان،. سنی نداره هنوز که

وایسا ببین زندگی برات چجوری و از چه جاهایی برات میاره و میسازه

بشرطی که صبر و امید داشته باشی

اینقدر هم خودت رو با بقیه قیاس نکن

تا حالا شده خودت رو با یکی پایینتر از خودت، خدای نکرده بیمار، فلج، بچه های کار، اونهایی که مجبورن از سن کم هزارجور خلاف کنن و کارتن خوابی کنن مقایسه کنی ؟ نه،. خب پس با بالاتر هم نباید قیاس کنی هرگز

باید اونچه که هستی رو بپذیری و برای بهتر شدن تلاش کنی، مقایسه کردن فقط بدتر میکنه شرایط رو، توکه دلت نمیخواد از چاله در بیای بیوفتی تو چاه ؟

پس آرامشت رو حفظ کن، به نیک بودن و سالم بودن فکر و ذهن و جسم و روحت ادامه بده بهت قول شرف میدم جان هرچی مرد قسم همه چی به کامت شیرین میشه

این تلخی ها واسه اینه که خودت رو نمیخوای و زندگیت رو قبول نداری و مدام درحال قیاسی

از من بهت پیشنهاد ، به وقتی که دیدگاه عوض شه و از درون مدلت رو تغییر بدی جهان برات یجوری تغییر میکنه که انگشت به دهان میمونی