نمیخوام بگم حق نداری
کاملا هم درکت میکنم ما هم سن شمارو گذروندیم و چندین سال طول کشید تا بتونیم پدر و مادر رو درک کنیم
روح مادرت شاد باشه انشالله در آرامش باشه ولی اینو بدون که پدرت به همسر نیاز داره واقعا و باید درکش کنی
خانمها ممکنه بتونن بدون همسر بگذرونن ولی آقایون مخصوصا در این سن زندگی بدون همسرشون خیلی براشون شخت و عملا غیر ممکن میشه
نشنیدی که میگن پدر که بمیره بچه ها یتیم میشن ولی مادر که بمیره، پدر یتیم میشه
نیاز داشتن پدرت به همسر رو شاید الان نتونی درک کنی و فکرت فقط معطوف به زناشویی باشه ولی برعکس توی اون سن تنها چیزی که مهم هست براشون رابطه انسانی هست،. هم صحبت، همراه، هم خونه
یکی که باهاش حرف بزنن باهاش زندگی کنن و...
نگو من هستم و براش همه کار میکنم، اصلا قابل قیاس نیست، شما دخترشی ایشون همسر میخواد برای درددل ها و تنهایی هاش
یکم درکش الان سخته برات، بهت حق میدم ولی سعی کن هوای پدرت رو داشته باشی حتی شده خودت براش یک گزینه مناسب و خانم عاقل و محترم انتخاب کن
نمیدونی چقدر توی امید به زندگیش کمک میکنی ، مرد بدون همسر خیلی زود میمیره و تموم میشه
مشکلات مالی هم حق با توعه کاملا ولی بشین مثل یک دوست و بدون دعوا و جدل باهاش حرف بزن و بگو حل کنه ولی مانع ازدواجش نشو هرگز
کسی توی این سن جای مادرتن رو براش نخواهد گرفت هرگز ولی به پدرت یک تولد تازه و عمر جدید هدیه میکنی با اینکار
روح مادرت شاد باشه