2777
2789
عنوان

سلام کمکک✨✨

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 44 پست
بیشتر درباره این ک چطوری خودم ببخشم بگو

اول اینکه زمان میبره باید تخلیه احساسی بشی من قول نمیدم فکرت سمت اش نره یا درد نداشته باشی یا حتی متاسفانه دوباره نری چک اش کنی

اما وقتی این روال جدایی و رو بگذرونی باید یادت بیاد اون چقدر بد بوده تو چقدر ظرف اونو پر کنی مثل ترازویی که سمت تو پایین تره به خودت بگو من ارزش خودمو میدونم فقط یک اشتباه بود که درس گرفتم و باید بگذرم میدونی وقتی اینو تموم کنی یه حس ازادی داره که نگو پیش خودت میگی هیچ وقت نمیخوام برگردم چون تازه منطقه امن تو پیدا کردی

سخته راحت نیست اما باید خودتو به این مرحله برسونی هر طوری هست نمیتونم نسخه بدم خودت بهتر خودتو میشناسی🌻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول اینکه زمان میبره باید تخلیه احساسی بشی من قول نمیدم فکرت سمت اش نره یا درد نداشته باشی یا حتی مت ...

اتفاقا ی چی خوب درباره من این ک وقتی دیگ واقعا پرونده یکی تو ذهنم میبندم واقعا میبندم ن میرم سمتش ن امید برگشتنش دارم و ن دیگ اصن یادش میکنم واقعا خیلی خوب این

ولی مسله این ک بابت این حماقتای چند سالم نمیتونم خودم ببخشم ) :

گلم ممنونم از حرفات ولی بابت این کارام تو این مدت چطوری خودمو ببخشم؟

فکرش که از ذهنت سخت میره

اما شاید بتونی با اهمیت دادن به خودت خودتو ببخشی

مخالف کاری که میکردی

تو داشتی شخصیت خودتو زیر پا میذاشتی

حالا بیا به خودت اهمیت بده

پذیرش اشتباه قدم اوله اما خودتو بیش از حد سرزنش نکن.

چه کاری بهت آرامش میده؟انجامش بده.

یه پیشنهاد اگه خیلی ذهنت درگیره آرامش و قرار هممون از خداست باهاش حرف بزن و ازش بخواه بهت آرامش بده.

اتفاقا ی چی خوب درباره من این ک وقتی دیگ واقعا پرونده یکی تو ذهنم میبندم واقعا میبندم ن میرم سمتش ن ...

همه ما ی زمانی جلوی کسی که فکر میکردیم چقدر برامون واقعیه کاملا صدو گذاشتیم اونام کم لطفی نکردن ما رو ول کردن میگن همیشه خوبی زیاد یا میشه وظیفه یا عادت

اون دوره هایی که پشت سر گذاشتی که برات سخت هم هست چون دردش درسته هر کاری لازمه براش انجام بده بنویس گریه کن تا موقعی که اروم بشی