2777
2789

تو رو به امام رضا دعا کن پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم انشالله اصلا زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و بهمون وفا دار شن شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بداخلاق و شکاک و تهمت زننده و خیانتکار و شر و وحشی برا من و عزیزانم و بدجنس نباشن 😭(من و خواهرم ازدواج بد کردیم طلاق گرفتیم خیلی میترسیم از ازدواج،پدرم و شوهر خاله هام خیلی ظالمن دعا کن ظلمایی که پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهر های سابق من و خواهرم در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون بیاد بفهمن چقد بد کردن در حق من و عزیزانم)

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم هیچ وقت تا اخر عمرش هیچ زنی به غیر مادرم نگیره، و انشالله خدا به مادرم عمر خیلی طولانی و بی نیازی از مردم و عزت و احترام بده😔🥹.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو رو خدا دعا کن به اسم کاربریم دعا کن منم به این حاجتم که برام عقده و حسرت شده حتما امسال کامل و به نحو احسن برسم و زیباترین شم تو رو خدا دعا کن ارتودنسی قبل از جراحی فک ماهی دو بار برم و دانشکده دندون پزشکی حتی یک روز هم تعطیل نکنند و انشالله امسال بیمارستان دولتی شهرم با دکتر مدنظرم و بهترین رزیدنتش جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم با هزینه زیر ۳۰ میلیون و بیمه نصف بیشتر هزینه رو بهم بده و ارتودنسی قبل و بعد جراحی فک همه ی جلساتش حتما برم با هزینه خیلی کم و کیفیت عالی نگهدارنده دانشکده دندون پزشکی با کمترین قیمت و بهترین کیفیت برام بزارن و کل هزینه های ارتودنسیم و جراحی فکم و نگهدارندم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون با کیفیت خیلی عالی و بدون خطای پزشکی شن😭تو رو خدا دعا کن انشالله دانشکده ی دندون پزشکی که ارتودنسی کردم و بیمارستانی که میخوام جراحی فک کنم رو اصلا بمب نزنن و هیچ وقت خراب نشن و تجهیزات و ساختمونشون اصلا آسیب نبینه😭.

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم و محتاج به هیشکی نشیم انشالله 🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم هر چه سریعتر بره مسافر کشی و امشب شغل ثابت مثل نگهبانی گیرش بیاد و حتما بره سرکار و تایم کاریش 24 ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله برادر کوچیکم مدارس عادی بین بچه های سالم همیشه درس بخونه و هیچ وقت مدارس استثنایی نفرستنش و داداشم انشالله خیلی درسخون و زرنگ و اجتماعی شه😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم از بلا و مصیبت و چشم زخم و بی آبرویی و مریضی و اتفاقات بد و شر و ناراحتی خدا من و عزیزانم رو حفظ کنه😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرک ...

یکی از دلایلی که حاجت ها برآورده نمیشن بخاطر گناهان ماست.سر نماز شب فقط برای آمرزش گناهان افراد دعا میکنند.اگر خدا پذیرفت و پرونده افراد سبک شد حاجت ها روا میشه.پس این متن های طولانی نیاز به نوشتن نداره .چون کسی سر نماز این چیزا رو نمیخونه .هرجا تاپیک نماز شب دیدید فقط اسم بدید وسلام