2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سپیده و دلوین لطفا

عاقبت بخیر بشی

دو روز قبل از عید و تولدم فهمیدم یه مهمون ناخونده وحشی تو بدنمه، اولش خودمو باختم بعد دستمو گذاشتم رو زانوهام و بلند شدم با انگیزه تر از قبل ادامه دادم/ من باید زنده بمونم تا توی تک تک مراحل بزرگ شدن بچم باشم و حمایتش کنم، الان قدر روزایی که سالمم رو خیلی بیشتر میدونم من سرطانم رو شکست میدم، میشه یه حمد مهمونم کنی من به دعای نی نی سایتی ها اعتقاد دارم، سه تا دوز شیمی درمانی رو رفتم سه تا دیگه مونده نیمچه خیاط، نیمچه باغبون و استاد کیک و شیرینی، سوال داشتی بپرس، دوز چهارمم رفتم ( با بدبختی) دوتا دیگه مونده، دکتر قلبم گفت قلبت ضعیف شده و در وضعیت خیلی بدیه ممکنه یهو از کار وایسه، باورم نمیشد یه روزی اینجوری برای زنده موندن بجنگم، هرماه بعد از اتمام پریود به صورت دورانی سینه رو معاینه کنید مبادا توده ای تو بدنتون رشد کنه از مام و ضد تعریق های حاوی الومینیوم زاج،پماد زینک و.. داروهای هرمونی،ضدبارداری و... استفاده نکنین اینا بدنتون رو مستعد سرطان سینه میکنه از سی سال به بالا سالی یه بار پاپ اسمیر بدین سرطان سینه و رحم خیلی زیاد شده و اینو به تمام کسایی که دوسشون دارین بگین دوز پنجم شیمی و عوارضش تموم شد یه دوز دیگه مونده، از وقتی دارو قلب میخورم حالم بهتر شده برام دعا کنید مهربونا، حال خوب و انرژیمو مدیون خانمای مهربون سایتم، همه تو شیمی درمانی لاغر میشن، من وزن اضاف کردم :/

من نماز شب بلد نیستم بخونم میشه برای ما دعا کنید خونه بخریم راحله سعید سمیه فاطمه برای ما ۴ نفر دعا ...

ساده ترین حالتش اینه یک رکعت نماز وِتر قامت ببندی.حمد و سوره بخونی قنوت بگیری استغفار کنی چندبار و برای آمرزش چن نفر دعا کنی(توصیه ۴۰ مومن) العفو بگی...