2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

77 بازدید | 16 پست

تو زندگی مجردیم خونمون جهنم بود

الان شوهر کردم باز مجبورم خونه بابام بمونم چون شهرم کارش شهری دیگس

نه پولی نه چیزی حاملم هستم

خیلی افسرده شدم منو شوهرم همو دوس نداریم اونم اهل خیانت و اینا هست احتمالا چون تو شهری دیگه که دووم نمیاره چندماه چندماه میمونه

چرا بعضیا از روز اول تو خوشی ان بعضیا تو جهنم

این زندگی منم دیگه راه حلی نداره مگه از اول تو ی خانواده دیگه دنیا بیام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جایی که کار میکنه منطقه صنعتی تا منطقه مسکونی فاصلش زباده یعنی اگه برم اینطور نیست بتونه رفت و امد ک ...

خب تو صنعتی چجور خیانت میکنه اخه عزیزم.چرا عادت کردی اخه غم خودت چن برابر کنی ابجی قشنگم.برا خودت یه سرگرمی جور کن کتاب بخون ورزش کن تو خونه مدیتیشن کن یه کاری که حواست پرت کنه از خونه مامانت

خب تو صنعتی چجور خیانت میکنه اخه عزیزم.چرا عادت کردی اخه غم خودت چن برابر کنی ابجی قشنگم.برا خودت یه ...

شبا میتونه بره بیرون

دقیقااا فقط دراز کشیدم به چیزای بد و منفی فکر میکنم

شبا میتونه بره بیروندقیقااا فقط دراز کشیدم به چیزای بد و منفی فکر میکنم

خودتو پیر نکن سراین چیزا.برا خودت وقت بذار و سرگرم کن خودتو حالا که اطرافیانت اینجورین خودت دیگه درحق خودت ظلم نکن.فردا برو ارایشگاه .ناخن بکار موهات یه دستی بکش.کتاب بگیر بخون برا خودت و نی نی خوبه.حواست پرت کن.ما عادت کردیم یه غم داریم اونقد فکر میکنیم و تو ذهنمون شاخ و برگ میدیم که میکنیمش صدتا غم اونقد این کار میکنیم که اصلا دیگه مشکل اصلی رویادمون میره

خودتو پیر نکن سراین چیزا.برا خودت وقت بذار و سرگرم کن خودتو حالا که اطرافیانت اینجورین خودت دیگه درح ...

اره دقیقااا مخصوصا من حساسم به محض اینکه شوهرم میاد همه غما یادم میره

مرسی از راهنماییای قشنگت فردا واسه خودم ی کاری شروع میکنم

اره دقیقااا مخصوصا من حساسم به محض اینکه شوهرم میاد همه غما یادم میره مرسی از راهنماییای قشنگت فردا ...

فداتشم عزیزدلم.تو باید روپا باشی و سرحال .براینکه یه مادر خوب باشی و یه بچه هی سالم و خوب بزرگ کنی که اون همچنی چیزایی تجربه نکنه باید سرحال و شاد وقوی باشی.با حس و حال خوبت با انرژیت با شادیت یه بچه خوب بزرگ میشه نه اینکه نخوری اون بخوره نپوشی اون بپوشه.بچه با حال و هوای خونه رشد میکنه.پس سعی کن شاد و قوی باشه اونا که ازشون ناراحتی و خودتو پیر میکنی الان خروپفشون میرسه ب اسمون هفتم اونوقت تو بشینی اینقد غصه بخوری؟عقلانی نیست وقتی کسی به تو ظلم میکنه جای درست کردنش خودتم ب خودت ظلم کنی.

برو ارایشگاه به خودت برس.ب شوهرت بگو برات پول بزنه.برو لباس خوشگل بگیر برا بعد زایمانت.کتاب بگیر.یه کاری که ذهنت پرت کنه بکن مث بافتنی یا کار دستی مث نقاشی و....