2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم

316 بازدید | 16 پست

بچه ها شوهرم مغازه داره موبایل فروشی بعد اگر دختری میاد تیکه میندازه یا پیشنهاد میده بهش سریع میاد برا من میگه میگه نمیتونم نگم برای مثال گفت دختری اومده در مغازه هی میگفته تو بچمی کوچولو .... گفت من اهمیت ندادم رفته موقعی پول ریخته پیام داده گفتم ممنون دوباره حرفاشو تکرار کرده منم جوابشو ندادم گفته مثل اینکه مزاحمم خدافظ این یه مثال هست ازشون شوهرم بیست و دو سالشه بعد میگه تو همش میای جلو چشم من یه اینقدر دوست دارم که سراغ هیچ کس نمی رم بنظرتون خوبه تعریف میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بابا خوبه میگه بهت

شوهر منم از سیر تا پیاز میگه

منم خیلی وقتا فقط سر تکون میدم هیچی نمیگم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببین درکت میکنم شاید ناراحت بشی از این موضوع ولی سعی کن واکنش تندی نشون ندی چون ممکنه دیگه نیاد بگه

همین که اینقدر دوست داره که بهت تعهد داره و میاد میگه خیلی عالیه

عشقتون پایدار

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
یک چند روز خودت اگه میتونی برو تو مغازش بشین ببین چخبرخ

بیار فیلم مغازه دوربین خودش نشونم داد گفت این دختر هی نگام میکرده من اصلا نگاش نکردم شوهرم قیافش خوبه بدش میاد برم در مغازه حساس

نه بخدا همش کار میکنه همش برا من خرج میکنه برا خودش نه بچگی خیلی زجر کشیده از سنش بزرگ تر میزن

منظور من اینه میخواد جلب توجه کنه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

نمیدونم ولی احساسم میگه اولشه که میاد میگه و پا نمیده.ممکنه کم کم روش تاثیر بذاره و بالاخره دم به تله بده.

خدایا اینجور دخترا و پسرا رو که میخوان زندگیه بقیه رو خراب کنن نابود بفرما الهی آمین

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁