kurdishboy1 مدیر عضویت: 1405/03/27 تعداد پست: 753 عنوان جغد شب 😂 | مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 23 پست کیا night owl جغد شب هستن؟؟ 😂😂خودم جغد شب که صبح زود هم بیدار میشم 😂😂 1405/05/10 | 01:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 13562 جغد نیستوم کم کم خواب و از روتینم حذف میکنم 🦦 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز استخوان سوزد...
kurdishboy1 مدیر استارتر عضویت: 1405/03/27 تعداد پست: 753 قربونه شما🦉ممنون منون:))واقعا این اولین باره که در هیبت یک جغداحساسه بودن و غرور میکنم خواهش می کنم 😂👍جغد موجود به نظرم زیبا و پر ابهتی هست ، من بین همه جانداران ،گربه و جغد رو خیلی دوست دارم 😂😂
backstreetboy عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 1069 چه استیکر خوشگلی تا حالا ندیده بودم اینو😻😂 خداوکیلی؟؟!نه آخه هرچی گشتم جغد پیدانکردم اینه ک اینو فرستادم لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام
backstreetboy عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 1069 خواهش می کنم 😂👍جغد موجود به نظرم زیبا و پر ابهتی هست ، من بین همه جانداران ،گربه و جغد رو خیلی دوس ... منم گربه رو خیلی دوست دارم یعنی سره گربه نگه داشتن کلی حرف شنیدم توخونه(ی شبایی خودمو گربه مو جفتمونم بیرون کردن از خونه)ولی جغد بنظرم ناناس تره:)با اون چشای گرد مخصوصا وقتی کوچولوعن میخوان بترسوننت ک بهشون دس نزنی لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام
رهایی۹۰ عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 6164 خداوکیلی؟؟!نه آخه هرچی گشتم جغد پیدانکردم اینه ک اینو فرستادم آره خیلی نانازه خخخ هنوزم انتخاب قلبمی بهترین اشتباه من❤️🩹من دلم پرواز میخواست اما تو آسمون تووو قاصدک بشم بیام بشینم رو دستای تووو 🌬️