2777
2789
عنوان

چه چیز گهیه

111 بازدید | 11 پست

این احساسی بودن

مثلا طرف نیست نخواسته باشه باز تو از منطق میگذری و دلت تنگ میشه وسط روز تو خیابون وسط کار نصفه شب ....

حتی بااین روحیه خرابم بچه مخصوصا پسر بچه میبینم یه حالی میشم تصور میکنم بچه داشته باشم محکم بغلش کنم ...از سن کمم اذیت شدم تنهاشدم هرچی ام میگذره ذات آدم تغییرنمیکنه که تف توش

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو مث منی همیشه خودتو فدامیکنی

نابودشدیم....

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

دقیقا خیلی گههخودم همین الان داشتم به یکی فکر میکردم که منو به کتف چپشم نگرفت و داشتم عروسیمو باهاش ...

اره منم

ببین ته خط من شد سرطان و برداشتن تیروییدم تو راه منو نرو همینجا ولش کن

دست خودم نیست بخدا من چیر زیادی از زندگیم نخواستم اونم نشد هرکیو خواستم نشد بااینکه همه میگن خوشگلم آرومم توقعی ندارم .... برای شماهم خدا جبران میکنه عزیزم

دست خودم نیست بخدا من چیر زیادی از زندگیم نخواستم اونم نشد هرکیو خواستم نشد بااینکه همه میگن خوشگلم ...

این دنیا بره نمیخواد فقط گرگ تو لباس بره میخواد اینجوری باش توروخدا به فکر خودت باش

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

این دنیا بره نمیخواد فقط گرگ تو لباس بره میخواد اینجوری باش توروخدا به فکر خودت باش

میدونم حق میگی .... کاش بتونم کلا نمیدونم نمیتونم موندم واقعا

میدونم حق میگی .... کاش بتونم کلا نمیدونم نمیتونم موندم واقعا

کاش تاقبل اینکه ضربه های کاری این دنیا و ادماشو بخوری که قلبت دیگه ازت پیروی نکنه خودت راهتو درست کنی

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

کاش تاقبل اینکه ضربه های کاری این دنیا و ادماشو بخوری که قلبت دیگه ازت پیروی نکنه خودت راهتو درست کن ...

خوردم زخم نمیدونم چرا آدم نمیشم ...میدونمم همیشه بدتر از بد هست ...