2777
2789
عنوان

بنیاد خیریه

37 بازدید | 9 پست

بچه ها من دوست دارم خیریه بزنم برای زنای بد سرپرست. اما از روند کارش چیز زیادی نمیدونم. کسی بوده تو خیریه کار کنه؟

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم آقای وکیل، نه به نظام مادرشوهر داری. یه دختر ناز رو باردارم، خودم نقاشم، سنتی/ مدرن ازدواج کردم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب پول واینامیخادفک کنم

میدونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم آقای وکیل، نه به نظام مادرشوهر داری. یه دختر ناز رو باردارم، خودم نقاشم، سنتی/ مدرن ازدواج کردم.

تهران هستید؟! اگر تهران نیستید مرکز استان هستین؟!

تهران عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تهران عزیزم

عزیزم سن بالای ۲۵ سال جدیدا فکر کنم ۲۳ سال شده و عدم سوء پیشینه شرط هست

سرمایه اولیه هم ۱۰۰ میلیون تا یک میلیارد لازم هست

باید جامعه آماری و نوع خیریه (توزیعی، آموزشی، نگهداری) که برای شما با توجه به اهدافت نگهداری چیه رو باید انتخاب کنی

برو وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

من وقتم آزاد بشه میتونم کمکت کنم که سهیم باشم تو ثوابش، اگر قصدت جدیه به من وکالت بده رایگان براتون تاسیسشو انجام میدم

یکی که اگه رنگ بود سبز بود 🌱🤍

عزیزم سن بالای ۲۵ سال جدیدا فکر کنم ۲۳ سال شده و عدم سوء پیشینه شرط هستسرمایه اولیه هم ۱۰۰ میلیون تا ...

سلام عزیزم، ۲۲ سالمه. برای بقیه چیزاش اوکی ام، واقعا از کمکت ممنونم چون من ایده ای نداشتم کاراش چطوریه، نه اگه نیاز به وکالت دادن باشه شوهرم انجام میده کارای تاسیسش رو، به هر حال انگار باید یکسالی صبر کنم تا به سنش برسم. اما واقعا میخوام این کار رو انجام بدم به امید اینکه هیچ زنی نباشه که بخاطر پول گیر باشه توی زندگی با مرد بد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم، ۲۲ سالمه. برای بقیه چیزاش اوکی ام، واقعا از کمکت ممنونم چون من ایده ای نداشتم کاراش چطور ...

میتونی به اسم شوهر ثبت کنی و بعداً منتقل کنید، امیدوارم موفق باشید خیرش در دنیا و آخرت نصیبت میشه مطمئن باش

میتونی به اسم شوهر ثبت کنی و بعداً منتقل کنید، امیدوارم موفق باشید خیرش در دنیا و آخرت نصیبت میشه مط ...

عه میشه منتقل کرد؟ حتما این کارو میکنم پس. اخه هنوز به شوهرم نگفتم ولی حتما میگم. موافق نیست کار کنم ولی فکر نکنم با خیریه مشکل داشته باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عه میشه منتقل کرد؟ حتما این کارو میکنم پس. اخه هنوز به شوهرم نگفتم ولی حتما میگم. موافق نیست کار کنم ...

شما به عنوان موسس اقدام کنید، میتونی منابع انسانی داشته باشی که کار کنند