2777
2789
عنوان

آقایون بیاید

85 بازدید | 6 پست
194 بازدید| 37 پست

امروز من یکم به خودم رسیدم و ناخن های پامو لاک زدم اینم بگم من کلا سالی یه جهار بار بیشتر لاک نمیزنم

خلاصه شوهرم ساعت ۷ از سر کار اومد خسته هم بود ولی کلا از وقتی وارد خونه میشه تا بخوابه گوشی دستشه و سرش تو گوشی

بعد من سر یه قضییه از از دیروز ازش ناراحت بودم هنوز دیدم الان خواست بخوابه گفت چرا و فلان چرا کشش میدی گفتم همین الان بگو من چه تغییری کردم امروز یکم صورتمو نگا کرد گفت مداد ابرو کشیدی گفتم نه گفت اصلاح کردی فهمیدم کلا لاک رو ندیده گفتم بیا از سر تا پام نگا کن پتو روم بود اومد نگا پام کرد خودش معلوم بود جا خورد گفت خب لاک زدی

واقعا طبیعیه این چند ساعت لاک رو ندیده باشه یعنی اینقد نسبت به من بی تفاوتی اصلا نگام نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی خسته بوده حتما بزار حالش بهتر بشه،، بعد باهاش صحبت کن راجبش

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

وای خدای من...حتما باید همو از دست بدین تا قدر همو بدونین؟توروخدا انقدر به خاطر چیزهای بی ارزش خودتو ...

از نظر شما بی ارزشه

شما خودت مردی واقعا طبیعیه این سطح از بی تفاوتی

نه نه نه...به خدا اینجوری نیس...نکات مثبت ها رو فراموش میکنید..میچسبید به مثلا توجه نکردن به یه لاک؟نکنید خواهر من...به خدا حیف زمان باهم بودن که داره از دست میره...

شاید در دنیایی دیگر...🖤