2777
2789
عنوان

حاملگییی

135 بازدید | 14 پست

من دیشب رابطه داشتم با همسرم البته به صورت طبیعی جلوگیری کردیم قبلا هم یه سقط داشتم میخواستم بدونم امکان حاملگی هست با پیشاب اول برای بار دوم رابطه نداشتیم

اخه قبلا که حامله بودم ماددم خواب دیده بود که حاملم دوباره دیشب هم مادرم خواب دیده بود حالا الان استرس دارم😂

قرص هم خواسم برم بخرم شوهرم نزاشت شد دعوامون اعصابمم بخاطر اون خورده

با پیشاب احتمالش کمه در کل

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو که داری میخندی پس مشکلی با بارداری نداری

مشکل دارم بخدا انقد حالم بده که نگو نمیدونم چکار کنم بخدا

مخصوصا دفعه قبل هم باز مامانم خواب دیده بود حامله ام که راست بوده ایندفعه هم باز خواب دیده

اووو مادر من همش خواب میبینه من بچه دارمیا خودم کلی خواب بچه و حاملگی میبینماما نشدم

دفعه قبل که خواب دیده واقعیت شده حالا خیلی میترسم واقعا

میشه برام صلوات بفرسی توروخدا که سرموقعم پریود شم

درسته هنوز زوده با پیشاب باردار نمیشی ولی از این به بعد مواظب باش چون سقط خیلی عوارض داره بخصوص بچه ...

خداکنه حامله نشمم از این به بعد دیگ حواسم هست کاملا

ولی اخه دفعه قبل هم جلوگیری طبیعی داشتیم باز باردار شده بودم با پیشاب هم انگار حامله شده بودم بازم مطمئن نیستم اون موقع یکم آب ازم میدیخت بیدون به شوهرم میگفتم ریختی داخل میگف ن

حالا این بار هم کلا خوب ۳ ماه قهر بودم خونه بابام ۱ مرداد اومدم خونه خودم ۲ و ۳ رابطه داشتیم دیگ رابطه نداشتیم تا دیشب

حالا امروز مامانم زنگ زده اره باز خواب دیدم حامله ی

خداکنه حامله نشمم از این به بعد دیگ حواسم هست کاملا ولی اخه دفعه قبل هم جلوگیری طبیعی داشتیم باز بار ...

خواب که همیشه درست نیست ،حساب کن ببین روز تخمک گذاری و نزدیکی و اینا کی بوده ....ببین احتمال بارداری هست ؟

به مامانت بگو در مورد منم خواب ببینه باردار شم 😂😂😂😂

خواب که همیشه درست نیست ،حساب کن ببین روز تخمک گذاری و نزدیکی و اینا کی بوده ....ببین احتمال بارداری ...

اگه در انتظار بچه ی ایشالا که باردار میشی از خدا میخوام به آرزوت برسونت

والا خودم خو از این چیزا سر در نمیارم ولی من پریودهام بیشتم هر ماه هست بعد من ۲ و ۳ مرداد رابطه داشتم با ۹ مرداد

زدم تو هوش مصنوعی زد که ۲ و ۳ مرداد احتمال بارداری بوده روزهای باروری بوده ولی ۹ مرداد احتمالش کمتره

من تا بیستم روزی هزار بار میمیرم از فکر و خیال