2777
2789
عنوان

ابرو 😐

58 بازدید | 7 پست

آقا ما یه خواهر داریم ۱۵ سالشه نصف تاپیکامم مربوط به اونه انقد که واسه اون تاپیک زدم تو زندگیم واسه خودم نزدم در این حد دیگه

بعد ایشون میخواد بره دهم بعد وسط ابرو داره زیادم هست اینجوری نیست که چسبیده باشه به همااا ولی داره بلخره

بعد این وقتی میخواست بره هفتم برداشت بدون اجازه مامان و مخصوصاً بابام برخورد خیلی بدی کردن این دیگه برنداشت وسط هاشو

حالا الان میخواد برداره مامانش میگه رفتی دوازدهم ولی در اون حد سختگیر نیستن ( توی همه موارد دیگه آزاده مثلاً سیبیلاشو از ۱۰ سالگی زد یا کل موهای صورتش و بالای ابروشو داره میزنه ولی سه سال پیش سر وسط ابرو مامان بابام خیلیییی ری اکشن نشون دادن😐💔 نمیدونم چرا)

حالا مسئله این است چیکار کنیم؟ برداره؟ چجوری راضی کنیم؟منم نمیخوام خودمو قاطی کنم و دخالت کنم شاید به ضررم تموم شد💔💔😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که میدونم تو همون خواهره هستی😁

تاپیکام ممکنه هیچ ربطی به هم نداشته باشه پس لطفا نگید تاپیک قبلی ات فلان حرف زدی! موضوعاتی که براشون تاپیک میزنم یا مربوط به خودم یا اطرافیانمه، ببخشید که وقتی کامنت میذارید نمیتونم تک تک جواب بدم و ممنونم از راهنمایی هاتون✨️🙏🏻یعنی میشه یه شبی بیاد که از ذوق خوابم نبره؟!🫠 امیدوار به رحمت بی نهایت خدا💙🤲

بزارین راحت باشه تو این مورد چهارتا مو روی صورت نشونه خوب یا بد بودن دختر نیست

بخدا من نقشی ندارم اصن من خودم کلا ابرو هام جوری بود که وسط نداشت وقتی برداشتم اصن کسی نفهمید ولی خواهرم اینجوری نیست خیلی زیاده

نمیدونیم چجوری برمیداریم میترسیم از واکنش مامان بابامون

سر چه چیزایی مامانت اینا گیر میدن ما موهامونو از ته بزنیم یا رنگ کنیم یا هرکارییییی کنیم مامانم اینا ...

نمیدونم بخدا تو بقیه موارد اصن گیر نمیدن ولی رو ابرو حساسن

منم میترسم واسش بردارم چون بلد نیستم تر میزنم تو ابروهاش😂 ابروهاشم آخه پره حیفه تر زده بشه توش