2777
2789
عنوان

بیاید حرف بزنیم

70 بازدید | 13 پست

این شبا خیلی دلگیره

منم دلم از دنیا گرفته

ماه صفر خیلی نحسه

همش اتفاق بد پشت سر هم خیلی دارم خسته میشم

خدایا شکرت

اولللل اینکه نر های سایت اگه توی تاپیکم نظر دادید گزارش میزنم کاربریتونو و خانما ببخشید یه ف.حش نثار اون نری که درخواست دوستی بده کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه صفره؟

آره

اولللل اینکه نر های سایت اگه توی تاپیکم نظر دادید گزارش میزنم کاربریتونو و خانما ببخشید یه ف.حش نثار اون نری که درخواست دوستی بده کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد

ماه های قبل چی گل و بلبل بود؟حالا راسته ماه سنگینیه ولی همه چیو ربط ندید بهش گناداره

هر سال ماه صفر یه اتفاق بدی میفته و خسارت

ماه رو دیدی چه خوشگله؟برو بشین رو بروش حرفاتو بش بگو

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅( من یه خردادی خوش قلب ک خیلی بدی در حقم شد ولی دلم راضی نشد بد باشم) آقا چخبرتووووونههههه؟لطفا زیر 28 ساله ها و بی ادب ها ریپلی م نکنن
سنگینی هست ولی آدم باید رها کنه وگرنه همینجوری تلفات میدی

به چیزای بدی که اتفاق میوفته فکر میکنم

ولی بازم میگم خداروشکر خودمون سالمیم حتما یه حکمتی تو کار خدا هست