2777
2789
عنوان

زبان کره ای

49 بازدید | 7 پست

بیاین ی چند جمله کره ای حرف بزنیم (از بیکاری)😂

لطفا و خواهشا فقط کسایی که بلدن یا علاقه دارن بیان کسایی که علاقه ندارن نیان تاپیکو خراب نکنن لطفاااا

از اون دختراییم که تو فرهنگ لغتشون کلمه شکست ندارن✌به امید برگشتن واناوان و پا برجا موندن بی تی اس و قبول شدنم تو دانشگاه ملی سئول✌یه وانابل و یه آرمیم❤

آنیونگ هاسه یو رابون چل چینه سو یو؟

از اون دختراییم که تو فرهنگ لغتشون کلمه شکست ندارن✌به امید برگشتن واناوان و پا برجا موندن بی تی اس و قبول شدنم تو دانشگاه ملی سئول✌یه وانابل و یه آرمیم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط بلدم بگم شیبال سگکیا

مهمترین جمله در زبان کره ای همینه😂😂😂

دقیقاا یاااا شیبالومه کل فحشا رو همینهولی من سلام دادنشون خیلی دوست دارمشما میریدد کلاس یا مطالعه فع ...

والا من خودم مطالعه میکنم از گوگل در میارم مینویسمش تو ی دفترچه بعد هرروز مطالعش میکنم البته کیدراما هم بی تاثیر نبوده😂

او توکه جین سه یو

آموغوتو😂