_آلاء_ مدیر استارتر عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 79 عنوان بیاین کمک❤️ 1 بازدید | 10 پست سلام تلگرام رو نصب کردم ولی نمیتونم وارد شم کد ورود برام نمیاد چه کنم؟؟؟ امروز | 20:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gogoshi عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 1971 منم واتساپ دانلود کردم ولی نمیتونم برم توش،بچها واتساپ فیلتره گاو 🐂اگه بره تو قصر، شاه🫅نمیشه.❌️...ولی قطعا قصر طویله میشه...
swlyn79 عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 1369 باایمیل واردشدی؟ 💕دوستانی که سایت براشون مشکل داره یامیخوان تبلیغات نبینندمرورگرگردوپلاس ازبازاریامایکت نصب کنید💕🌷 برای دفع عذاب قبرقبل ازخواب سوره تکاثربخونید💕🌷لطفابرای حاجتم حمدبخونیدهرکی خوندبگه منم براش بخونم خوندم لایکتون میکنم💕🌷💕
_آلاء_ مدیر استارتر عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 79 منم واتساپ دانلود کردم ولی نمیتونم برم توش،بچها واتساپ فیلتره ای بابا 🥴
gogoshi عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 1971 ای بابا 🥴 اهومکاش یکی یممنو راهنمایی کنه واسه واتساپ گاو 🐂اگه بره تو قصر، شاه🫅نمیشه.❌️...ولی قطعا قصر طویله میشه...
_آلاء_ مدیر استارتر عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 79 باایمیل واردشدی؟ نهچجوری با ایمیل وارد شم ؟بلد نیستم
swlyn79 عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 1369 نهچجوری با ایمیل وارد شم ؟بلد نیستم من دقیق یادم نیست هرچی ایمیل جدیدمیزدم نمیشد فک کنم همون ایمیلی که برای گوگل زدیم واردکردم بازشدبرام 💕دوستانی که سایت براشون مشکل داره یامیخوان تبلیغات نبینندمرورگرگردوپلاس ازبازاریامایکت نصب کنید💕🌷 برای دفع عذاب قبرقبل ازخواب سوره تکاثربخونید💕🌷لطفابرای حاجتم حمدبخونیدهرکی خوندبگه منم براش بخونم خوندم لایکتون میکنم💕🌷💕
alone_2 عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 26020 اگه با ایمیل وارد شدی که کد میاد رو ایمیلتپیامک نمیشه And sometimes, only you know how shattered you are🖤🪽
swlyn79 عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 1369 نهچجوری با ایمیل وارد شم ؟بلد نیستم شماره میزنی میگه کدررابرای دستگاه دیگرارسال کردیم؟ 💕دوستانی که سایت براشون مشکل داره یامیخوان تبلیغات نبینندمرورگرگردوپلاس ازبازاریامایکت نصب کنید💕🌷 برای دفع عذاب قبرقبل ازخواب سوره تکاثربخونید💕🌷لطفابرای حاجتم حمدبخونیدهرکی خوندبگه منم براش بخونم خوندم لایکتون میکنم💕🌷💕
_آلاء_ مدیر استارتر عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 79 شماره میزنی میگه کدررابرای دستگاه دیگرارسال کردیم؟ نه اصلا نه پیامکی میاد نه چیزی هیچی
swlyn79 عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 1369 نه اصلا نه پیامکی میاد نه چیزی هیچی اگه یادت هست براگوگل ایمیل چی زدی همونوبزن فک کنم درست بشه 💕دوستانی که سایت براشون مشکل داره یامیخوان تبلیغات نبینندمرورگرگردوپلاس ازبازاریامایکت نصب کنید💕🌷 برای دفع عذاب قبرقبل ازخواب سوره تکاثربخونید💕🌷لطفابرای حاجتم حمدبخونیدهرکی خوندبگه منم براش بخونم خوندم لایکتون میکنم💕🌷💕