2777
2789
عنوان

کار منزل

54 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

من آدم شلخته ای نیستم و همیشه سعی میکنم تمیز باشم موقع نظافت از دل و جون تمیز میکنم اما نمیدونم چرا دو سالی هست زود خسته میشم قبلا یکسره کار میکردم الان دو ساعت نشده خسته میشم گاهی یک ساعت که رد بشه خسته میشم. انگار فشار بهم میاد. ۶ کیلو اضافه وزن دارم به خاطر اون هست؟

چکار کنم توانم زیاد بشه بتونم خوب کار کنم؟ ورزش کنم؟

منم همینطور من یه بدهی دارم که همش باعث نشخپار فکربم میشه خوابم اصلا خوب نیست وبی کیفیته تغذیه هم هم ...

عزیزم انشاءالله جور میشه من بدهی ندارم خداروشکر کلا بدنم انگار کم میاره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم سی ام تقریبا من از بچگی از سن خیلی کم کار کردم دیگه خسته شدم بقیه وقتی ازدواج میکنن تازه شروع می ...

عزیزممنم بچه بودم تو کار خونه کمکمیکردم. دانشجو بودم تو خوابگاه مثل فرفره اتاق را تمیز میکردم چند ساعت وقت میزاشتم الان اینجور شدم. مهمونی که میدم وقتی رفتند بیهوش میشم

کمخونی یا تیروئید نداری؟

کم خونی یه مقدار عزیزم اما تیروئید نه خداروشکر البته به مقدار غصه خور هستم مثلا برای عمه م و خاله مامانم که بچه هاشون فوت شدن خیلی غصه خوردم و مرگ مادربزرگم. کلا غصه میخورم زیاد متاسفانه عاطفی هستم

عزیزممنم بچه بودم تو کار خونه کمکمیکردم. دانشجو بودم تو خوابگاه مثل فرفره اتاق را تمیز میکردم چند سا ...

منم دقیقا از کار کردن زیاده مگه بدن ادم چقدر کشش داره کاش فقط کار خونه بود خونه ما کاروانسرا بود قبلا ماهانه مهمون میومد برامون من باید کار میکردم