2777
2789
عنوان

ارزوی شهرت

64 بازدید | 5 پست

سلام به همهی عزیزان سایت من واقعا ناراحتم از اولی که دنیا اومدم می خواستم معروف شم تا الان خیلی بده که توئه خانواده ی معمولی دنیا بیای میدونم خیلی همینم ندارن اما ربطی نداره کاش بچه ی سلبریتی بودم یا همچین چیزی خیلی بدبختم مامانم دکتره با یه سری دوستاش میریم یه باغ درب و داغون که تو یه روستایی به اسم نجم آباد من واقعا بدبختم چرا معروف نیستم اصلا از کسی انتظار کمک ندارم فقط خواستم ببینم کسی شبیه خودم اینجا پیدا میشه یا نه خیلی ممنون که گوش کردید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

محبوب بودن خوبه نه مشهور بودن و اینکه با تعریفی از زندگیت کردی شاید از خیلیا جلوتر باشی

اگه یکاری یه هنری ورزشی رو خودت دنبال کنی و موفقیت بدست بیاری طبیعتا مشهور هم میشی و اینکه اتفاقا بچه های سلبریتی بشدت زیر ذره بین هستن و با پدرومادرهاشون مقایسه میشن و اگه نتونن مثل اونها بشن مورد حمله و سرزنش قرار میگیرن تازه اگه موفق باشن میگن بخاطر ثروت و تلاش و نفوذ پدرومادرش بوده نه لیاقت خودش

تزویر به شما امان میدهد تا مقاومتتان را بشکند! پس از غلبه، شک نکنید گردنتان را خواهد شکست...از این به بعد با اینهمه شواهد اگه کسی بهتون گفتن فلانی کاره ای نیست با پشت دست محکم بزنید تو دهنش .بچه های میناب لامرد ناوچه ی دنا ....اینها رو دیدی و باز خوشحال شدی از حمله ی دشمن به کشورت برو زندگیتو بطور جدی یه بررسی کن