2777
2789
عنوان

کراشش👀

45 بازدید | 15 پست

بیاین از کراشاتون بگید اونایی که غیر ممکن یا ممکنن در چه حدی هستید یکم تعریف کنین ذوق کنیممم یا چطور نزدیک شدید بهش و..

من اونجاشم که نمیدونه وجود دارم🙂😂

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کراشی ندارم

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
با تشکر😂

خواهش میکنم icon icon

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

من یک دفتر دارم کراشامو نوشتم اولین کراشم سجاد تو مهد کودک بود بعدش بابک جهانبخت خواننده بعد نوه خاله مامانم علی میدونی پزشکی قبول شده بود کراش شد icon بعدش امیر مقاره بعد ارین سرکلاس خوشنویسی بعد نوید استاد ژنتیک المپیادم بینشم رهگذری زیاد بودهicon البته الان پارتنر دارم