2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

53 بازدید | 9 پست

من میخوام برم یازدهم رشته ی تجربی هستم

بنظرتون در روز هایی که مدرسه حضور دارم روزی ۹.۵ ساعت درس بخونم

و در روز های تعطیل ۱۷ ساعت بنظرتون مناسبه

خیلی نگران نهایی و کنکورم 😭😑

عمل بهش سخته بعد از مدرسه چجور میشه ۹ ساعت خوند آخه

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه میخوام رشته دندان بیارم من دهم حتی بیشتر از ۱۰ ساعت درس میخوندم

بیشتر از تایم مطالعه کیفیت مطالعه مهمه عزیزم

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
بیشتر از تایم مطالعه کیفیت مطالعه مهمه عزیزم

این که بله ولی وقتی هم بخوای تست بزنی هم درس بخونی هم فیم آموزشی ماز ببینی هم نهایی کار کنی بنظرم خیلی باید زمان بزارم🙂🥲

این که بله ولی وقتی هم بخوای تست بزنی هم درس بخونی هم فیم آموزشی ماز ببینی هم نهایی کار کنی بنظرم خی ...

آره دیدن فیلم رو ولی بیشتر تعطیلات انجام بده چون خسته کننده برات میشه

و این که تو تلاشت رو بکن و هیچوقت خودت رو با همکلاسی هات هم مقایسه نکن توانایی و ظرفیت هرکس متفاوته و اگه تو این دوران خودت رو با دیگران مقایسه کنی کم میاری و جا میزنی و تایم مطالعه ات رو از ۶ یا ۷ ساعت شروع کن و به مرور زیاد کن که دچار خستگی از درس نشی

ممنون گلم🎀🫀

امیدوارم موفق بشیicon