2777
2789
عنوان

نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 24 پست
شما باشی چی میگی؟ بهش؟

من گفتم قیافت معمولیه

میلی گلد ❌️ گدایی مجازی ✅️دارای شخصیت اصلی در ذهن خودم،شخصیت فرعی در زندگی بقیه،و شخصیت دلقک در اکثر موقعیت ها.🤡😂در اوقات فراغت به آینده ای که هنوز نیامده فکر کرده و استرس میگیرم و به گذشته ای که تمام شده فکر میکنم ، فعلا همین.

در مورد امضای بگمی بار ی تایپک زدم حالم خیلی افتضاح بود

بعد ی خانوم درخواست دوستی داد گفت جی شدی و منم درد و دل کردم بعد گف ما میوه نخوردیم تابستون این کد میلی رو بزن من برم برای پسرم خرید کنم منم با کد ملی خودم نتونستم خیلی اونروز حالم بد بود رفتم میلی رو نصب کردم و...کد ملی جور کردم ...اومدم براش پیام بدارم دیدم لغو دوستی زده

ببین کارد بهم میزدی خونم در نمیومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو همین که بدون فکر حرف میزنی فکر میکنی بقیه عجیبن یه حرف دل سرد کننده باعث میشه طرف از چهره و زندگی ...

باش تو درست میگی🤣

میلی گلد ❌️ گدایی مجازی ✅️دارای شخصیت اصلی در ذهن خودم،شخصیت فرعی در زندگی بقیه،و شخصیت دلقک در اکثر موقعیت ها.🤡😂در اوقات فراغت به آینده ای که هنوز نیامده فکر کرده و استرس میگیرم و به گذشته ای که تمام شده فکر میکنم ، فعلا همین.

گفتم شاید یه مدت طولانی سایت نیومده الان حق داره اینجور بگه چونکلا فضای سایت بد شده نسبت به قبلکلا ی ...

من یماه تعلیق بودم😐

الان چند روزه هستم تو سایت

بعد ی خانوم درخواست دوستی داد گفت جی شدی و منم درد و دل کردم بعد گف ما میوه نخوردیم تابستون این کد ...

از اینکه انقد ار احساسم حتی اینجا هم سو استفاده میشه

ببین الان یکی بگه من دارم میمیرم بهم کمک کن میگم بدرک

این تو این مدت دیروز نیومده قبلش بوده

گفتم شاید یه مدت طولانی سایت نیومده

الان حق داره اینجور بگه چونکلا فضای سایت بد شده نسبت به قبل

کلا یه روز نبوده😐

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من گفتم قیافت معمولیه

خب شاید از نظر بقیه خوشکل

یا میخوان بهش انرژی مثبت بدن

یه جوری گفتی عجیبید گفتم چمونه حالا

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

جدی ! ۲۹ تیر بودی ۲ مرداد بودی ۵ام ، ۶ام ، ۷ام مرداد بودی تو تاپیکت هم نوشتی چندماه نبودم دنباله توج ...

کاربر عزیز حساب کاربری شما در تاریخ 1405/03/15 به مدت 30 روز تا تاریخ 1405/04/14 به علت طرح مباحث سیاسی به حالت معلق در آمده است و پس از آن تاریخ به صورت خودکار رفع تعلیق می شود.

لطفا پس از این با رعایت قوانین سایت از حساب خود مراقبت فرمایید

این پیام نی نی یار بود🤝🏻🤝🏻🤝🏻