2777
2789
عنوان

نی نی سایت

138 بازدید | 24 پست

بعد از چند ماه اومدم سایت

چقدر همتون عجیبید

چقدر کامنت های من متفاوته با کامنت های همتون

چرا اینجوریه اینجا ؟

شاید اعصاب من ضعیف تر شده

نمیدونم والا

میلی گلد ❌️ گدایی مجازی ✅️دارای شخصیت اصلی در ذهن خودم،شخصیت فرعی در زندگی بقیه،و شخصیت دلقک در اکثر موقعیت ها.🤡😂در اوقات فراغت به آینده ای که هنوز نیامده فکر کرده و استرس میگیرم و به گذشته ای که تمام شده فکر میکنم ، فعلا همین.

مثلا؟

یدونه از تفاوت ها با ما رو بگو

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

مثلا؟یدونه از تفاوت ها با ما رو بگو

طرف عکس گذاشته

قیافش خیلی خیلی معمولیه

همه میگن وایییییییی چقدر زیباییییییی وای عاشقت شدیم😐😐

میلی گلد ❌️ گدایی مجازی ✅️دارای شخصیت اصلی در ذهن خودم،شخصیت فرعی در زندگی بقیه،و شخصیت دلقک در اکثر موقعیت ها.🤡😂در اوقات فراغت به آینده ای که هنوز نیامده فکر کرده و استرس میگیرم و به گذشته ای که تمام شده فکر میکنم ، فعلا همین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب نیا اگ سخت ت

نمیام

طرف عکس گذاشتهقیافش خیلی خیلی معمولیههمه میگن وایییییییی چقدر زیباییییییی وای عاشقت شدیم😐😐

حالا اگه یکی خوشگل باشه عکس بزارخ

میگن چیه حالا معمولی ای ک

مهم تو بودی که بمانی اما نماندی رفتی 🖤

طرف عکس گذاشتهقیافش خیلی خیلی معمولیههمه میگن وایییییییی چقدر زیباییییییی وای عاشقت شدیم😐😐

این که همیشه بوده چون نمیخوان دل طرف بشکنه یا از نظرشون واقعا قشنگه

والا ما یبار به یکی گفتیم معمولی انگار فحشش دادیم گفتن حسودی زشتی فلانی در صورتی که فقط سلیقه من نبود

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خب تخریب شخصیتیش کنن خوبه ؟

قیافه ربطی به شخصیت داره ؟

طرف میگه نظر بدید

شما باشی چی میگی؟ بهش؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

این تو این مدت دیروز نیومده قبلش بوده

من یکماه تعلیق بودم جانم😐😂

الان دوسه روزه دارم میام

قیافه ربطی به شخصیت داره ؟طرف میگه نظر بدید

خو همین که بدون فکر حرف میزنی فکر میکنی بقیه عجیبن

یه حرف دل سرد کننده باعث میشه طرف از چهره و زندگیش کلاناامید بشه ،چراا؟ چون اون شخص اعتماد به نفس نداره

کم مورد نبوده سر ایندحزفا کار طرف به خودکشی رسیده

امروز همون روزیه که دنیا به کامت میشه