2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنین

28 بازدید | 3 پست

چکارکنم کسی رو نادیده بگیرم ..و اگه حرفی زد یا ازم بد بگه رودر روم بی محلش کنم و هیچ واکنشی نشون ندم

◇چیکارکنم اگرم کسی بهم حرفی زد یا ازم بد گفت گوش ندم و انگار یه خر عرعر میکنه بی محلش کنم

واکنش نشون دادن که طبیعیه مهم اینه بتونی به اندازه باشهادم بی احساس نداریم اوناییم که هستن که هستن ا ...

من که خانوادم تصورشون ازم اینه تو همیشخ ب هر حرفی واکنش نشون میدی و همش غر میزنی ..ولی نمیدونم چطور بهشون بگم منم دلم نمیخاد اینجوری باشم همیشه دیگه قبل هرچیزی بهم میگن الان باز شروع میکنی غر زدن

دوس دارم بی محلشون کنم دیگه هرچیزی میگن یا حتی باادمایی که ازشون متنفرم رفت و امد کنن دوس دارم برام مهم نباشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که خانوادم تصورشون ازم اینه تو همیشخ ب هر حرفی واکنش نشون میدی و همش غر میزنی ..ولی نمیدونم چطور ...

اون تنفر که میگی خودش باعث میشه حسی نداشته باشی چون خوشت نمیاد برات مهمم نیست

ولی خانواده متاسفانه چیزیه که هیچ وقت از ادم جدا نمیشه چون دوست داری اخلافتو تغییر بدی یکم زمان میبره بستگی به خودت داره باید اینو پیاده کنی که هر چیزی ارزش نداره اعصاب خودمو خرد کنم یا نیاز نیست توی هر بحثی شرکت کنم یکم باید نظاره گر باشی این خودش کمک میکنه کمتر حرف بزنی و بیشتر بشنوی