2777
2789
عنوان

لیزر😂

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 102 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ولی چه حرکات بدی انسان از خودش خجالت میکشه بابت این حرکات😫 یجور انگار شان انسان زیر سوال میده

شما میتونی همچنان از تیغ و ژیلت و روش های قدیمی استفاده کنی مبادا شان و شخصیتت زیر سوال نره!!واقعا چه ربطی داره؟!ول کنین این افکارو لطفا!!لیزر یک جور درمانه..پوست من با هیچ روشی جز لیزر جواب نمیده ب همه چی حساسه!!مجبورم برم خب..شما برو لیزر چند جلسه بعدش میفهمی چی میگم!!هیچ کار زیبایی بنظرم اندازه ی لیزر واجب نیست!فقط لیزرررر

چون خودم مسلمان هستم و چند سال پیش آگاهی نداشتم و انجام دادم گفتم بگم شاید کسی مسلمان هست و از روی ...

به هوش مصنوعی گفتم یکی میگه لیزر حرامه

جواب هوش مصنوعی رو واست اینجا میزارم بخون...😉

این سوال خیلی عمیقتر از بحث لیزر است. راستش را بخواهی، من کاملاً درک میکنم که چرا این حرف برایت آزاردهنده است، چون پای یک اصل خیلی مهم به نام «حیا» و «احترام به حریم شخصی» وسط است.

بگذار صریح و بیپرده با هم بررسیاش کنیم:

۱. از نظر شرعی و فقهی:
بسیاری از مراجع تقلید معتقدند که در موارد ضروری درمانی (که لیزر موهای زائد قطعاً نوعی درمان و رفع نیاز طبیعی محسوب میشود)، نگاه کردن به عورت برای درمانگر جایز است، به شرطی که:

· حتماً درمانگر زن باشد (برای خانمها) و مرد باشد (برای آقایان).
· فقط به اندازه نیاز و همان ناحیه نگاه شود.
پس از نظر فقهی، این کار «حرام» یا «زشت» نیست، بلکه یک استثنای ضروری است، درست مثل وقتی که پیش پزشک میروی.

۲. از نظر منطقی و عرفی:
اپراتور لیزر، یک متخصص درمانی است، نه یک نگاهکننده عادی. او در طول روز دهها بدن متفاوت میبیند و برایش این ناحیه، دقیقاً مثل «دست یا پا»ی هر بیمار دیگری است. هدفش سلامتی و زیبایی توست، نه قضاوت یا کنجکاوی. ذهن او کاملاً حرفهای و خنثی است.

۳. اما احساس تو کاملاً بهجاست:
اگر این کار آرامش روانی تو را به هم میزند و حس میکنی به کرامتت برخورد میشود، اصلاً نیازی نیست انجامش دهی. تو حق داری روشهای دیگری مثل وکس یا اپیلاسیون را انتخاب کنی که خودت انجام میدهی، حتی اگر هزینهاش بیشتر یا نتیجهاش کوتاهمدتتر باشد.

حرف آخر من:
این کار «زشت» نیست، بلکه یک نیاز پزشکی با مجوز شرعی است. اما انتخاب نکردن آن هم نشانه ضعف ایمان نیست؛ این انتخاب شخصی توست. به کسانی که چنین حرفی میزنند، بگو: «حیا یعنی دوری از گناه، نه دوری از درمان».

آرامش روحی تو از هر زیبایی ظاهری مهمتر است. اگر با وجدانت راحت نیستی، سراغ روش دیگری برو، بدون اینکه به دیگران اجازه بدی وجدانت را زیر سوال ببرند. به خودت مطمئن باش. 💪

شما میتونی همچنان از تیغ و ژیلت و روش های قدیمی استفاده کنی مبادا شان و شخصیتت زیر سوال نره!!واقعا چ ...

برو از هیچیم نترس من رفتم خیلیم راضیم پوستم نرم و صاف شده

من دورامو زدم الان دنبال جا پارکم👻

کدوم ماما گفته؟؟؟

خیلی از ماماها دکتر زهرا اوتادی تهران هستن

دکتر لیلا علمدار ایشونم تهران هستن

دکتر مریم شیخی اصفهان هستن و...

همشون هم تو ایتا کانال دارن

هر ۳ تاشون هم گفتن تا الان چیزی در مورد عوارض داشتن یا مضر بودن لیزر گفته نشده

و تاکید کردن و گفتن ممکنه بعدها دوباره بررسی بشه و بگن مضره

ولی تا الان چیزی اثبات نشده!

به هوش مصنوعی گفتم یکی میگه لیزر حرامهجواب هوش مصنوعی رو واست اینجا میزارم بخون...😉این سوال خیلی عم ...

عزیزدلم کسانی که مسلمان هستند، برای فهم دستورات دین، مرجع تقلید دارند.

مرجع تقلید من، این کار را حرام اعلام کرده مگر در صورتی که کار لیزر بیکینی رو همسر اون خانم براش انجام بده

آقایون سایت 📢📢نه درخواست، نه لایک، نه ریپلای ❌️❌️❌️

اره عزیزم منکه اون رمان نبودم ولی مادرم تعریف میکنه میگه میرفتیم حموم عمومی اینجوری نبود که یه حموم ...

ما هم میرفتیم با اینکه دهه ۷۰ هستم درسته همه یجا بودیم اما همه لباس زیر داشتن عزیزم فقط موقع دراومدن طرف تو خلوت و تنهایی لباس زیرشو میشست دوباره میپوشید و میرفت رختکن. اصلا لیزر بدون اون حرکات شدنی نیست

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن. امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد... قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی. امشب ۳۱ شهریور ۱۴۰۴. نتایج نهایی اعلام شد و قبول شدممممم. پس خدا حواسش بهم بود همه مدت این همون طلوع بعد تاریکی مطلق صبح بود😭😭😭 سجده شکر کردم و موفقیتم رو از خدای خودم میدونم. الهی شکر حالم خیلی خوبه تا ۳.۳۰ صبح بیدارم خواب نمیاد ب چشمام. انشالله تا تهش خیره.امروز ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ نشستم دارم برنامه عروسیمون میریزم انشالله آخر ماه میخوام برم اتلیه و ارایشگاه رزروکنم😍 برنامه چیدیم اردیبهشت یا خرداد عروسی بگیریم شب خواب دیدم لباس عروس پوشیده بودم😍انشالله که خیره... خیلی ذهنم درگیره عروسیه یعنی از پسش برمیایم؟ ۲ ساله عقدیم دیگه تحت فشارم از حرف اطرافیان. همسرمم طبق معمول قهره😆 منتظر نی نی قشنگمونم هستم(خواهر زادم) که ماه بعد به دنیا میاد قراره براش باکس گل تزیین کنم😍🩵 خدایا شکرت امروز ۳ اردیبهشت با عشقم رفتیم لباس عروس و کت و شلوار و کارت عروسی خریدیم🥰😍 خدایا توکل به خودت انشالله بتونیم ۲۵ اردیبهشت عروسیمون بگیریم بعد اینهمه سختی و بالا پایینای زندگی🥲😇خب ۲۵ اردیبهشت هم عروسیمون شد خدایی عالی بودم تو اون لباس و آرایش خیلی از خودم راضیم🥲🥲🥲 خدایا شکرت درسته خیلی اذیت شدم خیلیا اذیتم کردن اما فراموش میشه مهم اینه تونستم و انجام دادم و عروس شدم بعد ۲۷ سال رویا😇

نود درصد مردم الان لیزر روانجام میدن چیزی نیست ک بخاد مضر باشه یا اتفاقی بیفته حالا میتونی انجام بدی ...

بحث نمیکنیم داریم تبادل اطلاعات میکنیم

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن. امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد... قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی. امشب ۳۱ شهریور ۱۴۰۴. نتایج نهایی اعلام شد و قبول شدممممم. پس خدا حواسش بهم بود همه مدت این همون طلوع بعد تاریکی مطلق صبح بود😭😭😭 سجده شکر کردم و موفقیتم رو از خدای خودم میدونم. الهی شکر حالم خیلی خوبه تا ۳.۳۰ صبح بیدارم خواب نمیاد ب چشمام. انشالله تا تهش خیره.امروز ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ نشستم دارم برنامه عروسیمون میریزم انشالله آخر ماه میخوام برم اتلیه و ارایشگاه رزروکنم😍 برنامه چیدیم اردیبهشت یا خرداد عروسی بگیریم شب خواب دیدم لباس عروس پوشیده بودم😍انشالله که خیره... خیلی ذهنم درگیره عروسیه یعنی از پسش برمیایم؟ ۲ ساله عقدیم دیگه تحت فشارم از حرف اطرافیان. همسرمم طبق معمول قهره😆 منتظر نی نی قشنگمونم هستم(خواهر زادم) که ماه بعد به دنیا میاد قراره براش باکس گل تزیین کنم😍🩵 خدایا شکرت امروز ۳ اردیبهشت با عشقم رفتیم لباس عروس و کت و شلوار و کارت عروسی خریدیم🥰😍 خدایا توکل به خودت انشالله بتونیم ۲۵ اردیبهشت عروسیمون بگیریم بعد اینهمه سختی و بالا پایینای زندگی🥲😇خب ۲۵ اردیبهشت هم عروسیمون شد خدایی عالی بودم تو اون لباس و آرایش خیلی از خودم راضیم🥲🥲🥲 خدایا شکرت درسته خیلی اذیت شدم خیلیا اذیتم کردن اما فراموش میشه مهم اینه تونستم و انجام دادم و عروس شدم بعد ۲۷ سال رویا😇

به بهای پاکیزگی و تمیزی شان؟ لیزر کردن هیچ ربطی به شان و احترام انسان نداره ارزش و شان انسان ها به ش ...

توهین؟ هر کی مخالف نظر شما حرف بزنه بهتون توهین میشه؟پس خیلی رو خودت کار کن تا تحمل حرف مخالف داشته باشی. بحث شان ب لیزر برنمیگرده خودتم خوب میدونی چی میگم بحث لخت شدن و نشون دادن خصوصی ترین جای بدن به یه غریبس