zohdedovaadnejhad مدیر استارتر عضویت: 1404/07/07 تعداد پست: 6 عنوان عمل کیست مویی 49 بازدید | 10 پست سلاااام کیست مویییی عمل کردم کسی تجربه داره ازش سوال دارمممم جای بخیه هام میسوزه ،،،،، پاهام درد میکنه،،،،، برا دسشویی مخصوصا شماره دو مشکل دارم،،،😭😭😭 دیروز | 14:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pastor عضویت: 1405/04/03 تعداد پست: 309 من جراحی کردم،بدون بخیه،سرش باز بوده تا خودش ترمیم شه،فقط شوشو و پانسمان رو منزل انجام میدادم،یکماهی درگیر بودم
zohdedovaadnejhad مدیر استارتر عضویت: 1404/07/07 تعداد پست: 6 من جراحی کردم،بدون بخیه،سرش باز بوده تا خودش ترمیم شه،فقط شوشو و پانسمان رو منزل انجام میدادم،یکماهی ... عزیزم چجوری میرفتین دسشویی؟ برای من بخیه زدندرد نداشتین؟ برای درد چی میخوردین؟
pastor عضویت: 1405/04/03 تعداد پست: 309 عزیزم چجوری میرفتین دسشویی؟ برای من بخیه زدندرد نداشتین؟ برای درد چی میخوردین؟ درد نه،فقط حین شستشو داخل جای عمل چون فشار میدادن درد میگرفت،وگرنه عادی بود،کپسول سفالکسین و کلیندامایسین،
zohdedovaadnejhad مدیر استارتر عضویت: 1404/07/07 تعداد پست: 6 درد نه،فقط حین شستشو داخل جای عمل چون فشار میدادن درد میگرفت،وگرنه عادی بود،کپسول سفالکسین و کلیندام ... شاید چون من بخیه دارم درد میگیره
zohdedovaadnejhad مدیر استارتر عضویت: 1404/07/07 تعداد پست: 6 خوب میشی،برات دعا میکنم خواهر گلم،قوی باش🙏 مرسییی🌸
pastor عضویت: 1405/04/03 تعداد پست: 309 یادت باشه بعد بهبودی همیشه ناحیه عمل رو شیو کنی،آرزوی سلامتی 🙏