2777
2789
عنوان

اسم ادریسیه

116 بازدید | 14 پست

سلام کسی تا حالا خونده؟ یه جا شنیدم اجاره میخواد نمیدونم دقیقا چطوره. کسی هست خونده باشه و نتیجه دیده باشه؟

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

؟

چهل تا ذکره میگن اسم اعظمه. هر کدوم برای یه چیزی گفته شده خونده بشه خوبه. خواستم ببینم کسی تا حالا نتیجه گرفته؟

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

اسم ی کاربریه

نه گلم گفتم. خودمم اتفاقی آشنا شدم با این ذکرا

به نیت تقرب و حاجات شرعی اشکال نداره اما بخوای ختم و چله اش رو به نیت حاجات خاص و... انجام بدی سنگین ...

ینی نیت چله نکنم همینطوری بگم ؟ برای رزق و روزی میخام بگم

سنگینی یعنی چجور

ببین هرکی روحش یک ظرف وجودی داره اگه بیش از اندازه ظرفیت بار بزاری تو اون ظرف نمی تونه تحمل کنه دیگه احساس راحتی و فراغت بال نداره.

و ممکنه یکسری حالات روحی و افسرگی بهش دست بده یا ممکنه یکسری چیزایی به چشم ببینه که بقیه نمیبینن موجودات عجیب و غریب بعد این ذهنشو کلا بهم میریزه رو به جنون و دیوانگی میرسونه.

یا مثلا ممکنه اون اسم ادرسی خاصیتش این باشه جهت حصار و محافظت بکار بره بعد شما میای چله این ذکرو به تعداد خاص میگی بعد اون ذکر تمامی منافذ ورودی جهت حصار و محافظت میبنده ولی چیری ک هست ممکنه جلو ورود انرژی های مثبت و یا رزق و روزی روهم بگیره

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته

ینی نیت چله نکنم همینطوری بگم ؟ برای رزق و روزی میخام بگم

اره ولی آخه میترسم درست نتونی بخونی ترجیحا سراغ اسما و دعاهای منبع معتبر برو. استغفار گنج العرش دعای معراج و از همه قوی تر دعای جوشن کبیر اسما اعظم داره فوق العاده قوی هستن

اره ولی آخه میترسم درست نتونی بخونی ترجیحا سراغ اسما و دعاهای منبع معتبر برو. استغفار گنج العرش دعای ...

خب چه دعایی بهتره برای رزق روزی ؟ من واقعه خوندم ولی نمیدونم حس میکنم هیچ تاثیری نداشت با اینکه همه گفتن عالی بوده... دیگه خسته شدم از بی پولی درحالی که صبح تا شب دارم زحمت میکشم میخام یه چیز باشه که وااااقعاااااا تاثیرش ببینممم چون من پشتوانه مالی ندارم باید خودم کار کنم خرج خانواده هم میدم

خب چه دعایی بهتره برای رزق روزی ؟ من واقعه خوندم ولی نمیدونم حس میکنم هیچ تاثیری نداشت با اینکه همه ...

بی پولی معضل اجتماعیه واقعا نمیدونم چیکار باید کرد، استغفار و گنج العرش هم هست می تونی بخونی