2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نگرانم مال سرطان پانکراس و معده باشه

ن بابا نفخ تنها اون بیمازی رو نمیده باید خارج کنی تا کم کم سبک بشی موقتا چیزای نفاخ و اسیدی نخور بدتر نشی داروهاتم بخور اگه حس میکنی تغییر نکرد یا بدتر شدی یک مشورت با متخصص داخلی داشته باش

میگم شاید اوایلشه اینه علایمش نمیدونم نگران شدم خیلی

نترس چیزی نیست فقط حواست باشه خودش اگه بدتر شد یا خوب نشد بری متخصص داخلی وگرنه بنظر من چیزی نیست فقط معدت ضعیفه باید نفاخ کمتر بخوری فعلا

نترس چیزی نیست فقط حواست باشه خودش اگه بدتر شد یا خوب نشد بری متخصص داخلی وگرنه بنظر من چیزی نیست فق ...

اتفاقا داخلی رفت گفت رفلاکس هست و پنتوپرازول و دمپریدون داد هر چی گفتم بیماری جدی دیگه نیست قبول نکرد نمیدونم حالا فعلا دو هفته اینجوری شدم البته یه تغییراتی میبینم از اینکه حواسم پرت باشه ندارم دیگه زیاذ

اتفاقا داخلی رفت گفت رفلاکس هست و پنتوپرازول و دمپریدون داد هر چی گفتم بیماری جدی دیگه نیست قبول نکر ...

همون رفلاکس یه دنیایی داره ادم فکر میکنه صدتا مریضی گرفته دیدم که میگم

خب ان شالله خوب بشی اون داروی ناشتا صبح خیلی جوابه

همون رفلاکس یه دنیایی داره ادم فکر میکنه صدتا مریضی گرفته دیدم که میگم خب ان شالله خوب بشی اون داروی ...

امیدوارم همین رفلاکس باشه آخه من فکر میکرد رفلاکس یعنی سوزش و ترش کردن ولی من ندارم و فقط بادگلو دارم بدون بو و طمع

امیدوارم همین رفلاکس باشه آخه من فکر میکرد رفلاکس یعنی سوزش و ترش کردن ولی من ندارم و فقط بادگلو دار ...

ن بابا این تازه یکیشه تنگی نفس تپش قلب و... اینارو هم داره اگه شدید باشه خیلییی ممکنه بالا بیاری اینارو نمیگم بترسی بیشتر اشنا بشی و برای حاد اینطوریه فقط با یکم پیشگیری غذایی و دارویی که میدن جواب هست عسل برات خیلی خوبه دمنوش بابونه