2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره نمیدونم بازم خوب فکرتو بکن باز ضربه نخوری اینا اولشون بگیرن بعدش میره سمته خانواده شرایط میاد با ...

جین بگ میپوشم

کفش اسپورت سفید

کت و شومیز

ولی الان 3 تا خریدم خیلی کوتاهه خیلی مطمئنم حساسه چون دیگه بالای باسن میشه

ببین تو در اینده باهش بری تو رابطه حاضری کلا طوری که اون میخواد تیپ بزنی

حس میکنم دوسش دارم

ولی ببین دیشب که گفتم یکی از دخترای فامیل شوهرش بعد ازدواجش گفته بود فلانی رو (یعنی منو) زودتر میدید باهاش ازدواج میکردم خب این واقعیت بود که گفتم

بعد گفت که این چه حرفیه گفت نمیدونی مرد رو زنش حساسه اونم هوس رانی بوده حالا که اینجوریه باید چادر بپوشی من نمیخوام چشم کسی رو زنم باشه

حس میکنم دوسش دارمولی ببین دیشب که گفتم یکی از دخترای فامیل شوهرش بعد ازدواجش گفته بود فلانی رو (یعن ...

ببین مذهبی یکم دردسر داره من خودم پدرم خانواده مذهبی داره ولی خودش اکیه یعنی اصلا گیر نمیده البته مامانمم مانتویی باحجاب ولی خوب بعضیا نه اینجوری نیستن یا اکثرا مخصوصن این که اینجوری حرف زده شوخی شوخی جدی میشه

پس جدی بگیرم ساده رد نشم

اره خیلی مهمه باید همین دیته اول باهش حرف بزنی ببینی نظرش چیه تیپت هم مثل همیشت باشه حالا کت و بلند بپوش یا مانتو شیک بپوش تا پایینه باسن خوشش نمیاد ولی ارایشت تیپ شخصیتت همش همون خودت باش دو روز دیگه برات دردسر نشه بعد ببین سطح خانوادشون چطوریاست چند سالته

اره خیلی مهمه باید همین دیته اول باهش حرف بزنی ببینی نظرش چیه تیپت هم مثل همیشت باشه حالا کت و بلند ...

من مانتوهای خیلی کوتاهه

دو تا دارم اونام بلند مناسب دیت نیست مگه بگم آبجیم بیاره چون با اینا برم دیگه قطعا غیرتی میشه و آدم حساسیه خوشش نمیاد از کت بالای باسن اعصابش خورد میشه رینج سنی ما همون 30