2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیا یکم آموزش بده به من هعی

ببین طرف باید خودش بخواد البته تو هم باید سردشی میدونی من وقتی یکم پر رو بازی میکنه باهش رسمی صحبت میکنم مثلا میگم تون شما بعد عصبانی میشه میگه مگه من غریبه ام

ببین طرف باید خودش بخواد البته تو هم باید سردشی میدونی من وقتی یکم پر رو بازی میکنه باهش رسمی صحبت م ...

اموزش دیت اول با پسر مذهبی و پایه که از اخلاقم خواست اومده هنو عکسمو ندیده بده چیکا کنم یکسال ازش بزرگترم چی بپوشم

اموزش دیت اول با پسر مذهبی و پایه که از اخلاقم خواست اومده هنو عکسمو ندیده بده چیکا کنم یکسال ازش بز ...

ببین از اونجاییی که میگی مذهبی یعنی به سنت ها پایبنده به نظرت با یکسال بزرگتر بودن اکی میشه خانوادش یا خودش بعدا

[QUOTE=418767762]ببین از اونجاییی که میگی مذهبی یعنی به سنت ها پایبنده به نظرت با یکسال بزرگتر بودن اکی میشه خانوادش ...[/QUOTE

نمیدونم

اگه بگیر باشه حتما اون الان انقده استرس داره که من قبولش نکنم

ولی یادمه میگفت سن مهمه 😄😄

[QUOTE=418767762]ببین از اونجاییی که میگی مذهبی یعنی به سنت ها پایبنده به نظرت با یکسال بزرگتر بودن ...

اره نمیدونم بازم خوب فکرتو بکن باز ضربه نخوری اینا اولشون بگیرن بعدش میره سمته خانواده شرایط میاد بالااااااا ببین تیپ عادیت چیه جای دوستات یا بیرون