2777
2789
خونه مامانمم

نیومده دنبالت؟؟

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه بچه هاروبمن نمیدع

نده .مهریه ت رو بگیر اول خودت رو آزاد کن روح و روانت رو به حالت قبل برگردون .از نظر مالی پیشرفت کن .چند صباح دیگه بچه ها اتومات میان پیشت ..آخر هفته ها با تو هستم طبق قانون ..نمون تو اون زندگی که پدر نه برای روان زنش ارزش قایله نه روان بچه هاش و فقط به فکر تخلیه جنسی خودشه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ن

ببین اگر اومد همینجوری خشک و خالی برنگرد .باید خسارت مالی سنگین بندازی سرش تا نخریده و جبران نکرده بر نگرد که مجوز دادی به اینکه دوباره و ۳باره و هزار باره تکرار کنه و تو بمونی تو این زندگی نکبت و بشی پرستار بچه ها و آقا بره پی هرزگیش و بعد هم حق به جانب باشه همیشه .همین دیروز کاربره تاپیک زده بود خالم بار اول شوهرش خیانت کرد بخشید الان بازم شوهرش و دیده با همون زن سابق به خاطر بچه هاش مونده .مرتیکه هم وقیح تر شده

اگر بار اول دیدی . چشم پوشی کردی ؛ دیگه نمیتونی برای بار های بعدی اعتراض کنی .چون خودتو بی ارزش نشون دادی تو چشم طرف .بچه هات اول و آخر با ازدواج و سربازی از کنارت میرن .تو میمونی روان ناسالم .شوهری که مریض جنسی گرفته و بچه های با تروماهای بزرگ و آرامش روح و روان دیگه براشون بی معنیه .پسر باشه یاد دادی که مرد حق داره خیانت کنه به زن و زندگی و زن باید سکوت کنه و دم نزنه .دختر باشه یاد دادی که باید در مقابل ظلم شوهرش سکوت کنه و حق اعتراض ندارع و لیاقت آرامش نداره و همه ی مردها خیانت میکنن

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو