2777
2789

فقط اینو بدون بچه ها رو تنها نذار ببر با خودت.

شرایط بعد از طلاقت به چه شکله ؟!

درآمد داری خانم گل؟؟ خانوادت حمایتت میکنن ؟!

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگ مادر نبودم میگفتم طلاق بگیر

الانک مادر شدم میفهمم هرجا بری دلت جای بچه هاته ..الان بالاسر بچه هاتی حواست بهشون هس خدایی نکرده بری و زن خراب شده بیاره بلایی سربچه هات بیاره عین اخباری ک جدیدا زیادداریم میبینیم ..چیکادکنی اون موقع

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بشین زندگیتو کن اگه شوهرت پوئن مثلت داره و پسیمونه من یکی سر خیانت جنسی جداشدم ولی انقدر پشیمونم تازه من بچه هم ندارم میدونم قراره تا اخر عمرم مجرد بمونم یا حداقال هیچکسو دیگه اندازه اون پیدا نمیکنم

اگبچه هاتو میده وضع مالیت عالبه بچه هاتو مامانت نگ میدارع میتونی جداشی

وگرنه باید بمونی متاسفانه زندگی دنیا ظلمه همش

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

تو جامعه ای زندگی میکنیم که ۷۰درصد آقایون بعد ازدواج حداقل یکبارخیانت میکنن و عموما ما خانمهامتوجه نمیشیم....عزیزم شما اول بررسی کن پشتوانه مالی و کاری داری ؟

بعد طلاق شرایط خیلی سخت تر میشه

قطعا نمیگم با این اقا به روال قبل ادامه بده اما به شرایط جامعه و مسایل مالی با دقت بیشتری توجه کن

اخه بچه هاروبمن نمیدع

عزیزم باز هم اگه نظر من رو بخوای با تمام درکی که از احساسات مادرانه شما و شرایط خیلی سخت شما دارم و میدونم چقد سخته واستون و درکتون میکنم باز هم بنظر من جدا شدن بهترین تصمیمه.

ولی بنظرم قبل از هر اقدامی با یه وکیل خانواده مشورت کن
اگر خیانت شوهرت قابل اثباته هر مدرک قانونی و معتبری رو نگه دار ولی خودسرانه یا غیرقانونی مدرک جمع نکن
اگر پدرشون رفتارایی داره ک به بچهها آسیب میزنه مث خشونت، اعتیاد، یا بی توجهی جدی و هر چیز دیگه مدارک و شواهدشو جمع کن
تا حد امکان نشون بده که خودت توانایی مراقبت از بچهها و تأمین نیازاشون و فراهم کردن محیطی امن و آرام رو داری
و از درگیری و رفتارهایی ک ممکنه علیه خودت توی دادگاه استفاده بشه جلوگیری کن.

شاید بشه بچها رو بگیری ازش

فقط حمایت خانواده دارم

بچه ها رو میتونی ببری؟🥲

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

بمن نامیده شوهرم مدرک خیانتم ازش ندارم ثابت کنم

استارتر اگه بگم بمون و جدا نشو بخاطر بچه هات ناراحت میشی ؟؟؟🥲🥲🥲