2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 31 پست

این تصمیم شخصیه

خودت باید انتخاب کنی

ولی من خودم تک بودم . دوس داشتم همیشه یه خواهر برادر باشه .

اخلاق شوهرتم متاسفانه تاثیرشو تو آینده میبینه

وقتی بچه بزرگ بشه دیگه نه دوسش داره نه احترامش نگه میداره بعد فکر میکنه که چرا اینجوری شد

بچه ها همونجوری که باهاشون رفتار میکنیم میشن

مثله خودمون

بعدم خودت جبران کن رفتارای شوهرتو تا جایی که تونستی

او خداوند ناممکن هاست . درحالیکه تو برای ممکن ها گریه میکنی ..... ( درخواست دوستی نفرستید )

این تصمیم شخصیه خودت باید انتخاب کنی ولی من خودم تک بودم . دوس داشتم همیشه یه خواهر برادر باشه . اخل ...

درسته من برا دخترم هم مامانم هم بابا

شوهرم الان ب بچم میگه چرا بوسم نمیکنی چرا نمیای پیشم میگم خب از بس بداخلاقی از بس ای غر میزنی میگه نهههه دیگه نمیخوامش

دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐

اتفاقا در حق دخترت خوبی میکنی اگه نیاری

بیاری اگه پسر باشه فردا هی شوهرت بزنه توسرش به خاطر جنسیت بعد هی مقایسه مقایسه حالا که نداره خواهر برادر با یه بچه عمه و خاله مقایسه میشه میدونی الان از همون بچه چقدر نفرت داره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

همین ک گفتی رفتارش با بچه خوب نیست باید خودت قانع بشی دیگه نیاری

و اینکه خسیسم هست

بچه هزینه اش بالاست تا اخر

اگه استیکر و گیف نبود من نصف مهارت ارتباطیم رو از دست میدادم👍😕😄🫠 𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆

😐اتفاقا در حق دخترت خوبی میکنی اگه نیاری بیاری اگه پسر باشه فردا هی شوهرت بزنه توسرش به خاطر جنسیت ...

احسنت

بعضی عشق ها برای رسیدن صبر را زندگی می کنند و بعضی پایان ها زیباترین آغازند. پایان این فاصله آغاز تمام زندگی ما شد. خوشا صبری که پایانش تو باشی🤍💍

باید دیوونه باشی که دومی رو بیاری همین بچه اول به خاطر این پدر کلی آسیب میبینه حالا دومی و بیاری که چی بشه

بعضی عشق ها برای رسیدن صبر را زندگی می کنند و بعضی پایان ها زیباترین آغازند. پایان این فاصله آغاز تمام زندگی ما شد. خوشا صبری که پایانش تو باشی🤍💍

همون یکی کافیه

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی