2777
2789
عنوان

کسی جواب این معمارو میدونه؟

199 بازدید | 17 پست

هرکی جواب رو میدونه بگه

یکی بهم ده تومن قرض داد رفتم مغازه تو راه گمش کردم.

دوباره  از یکی دیگه 5تومن قرض کردم الان 15 تومن بدهکارم

رفتم با 5تومنه  شارز2تومنی خریدم بهم 3تومن پس دادن

این ۳ تومن رو دادم به اولی که دیگه 7تومن بدهکارش باشم،

ازون طرف هم 5تومن بدهکار دومی ام میشن 7+5=12تومن

با شارزی که دستمه میشن 14تومن!😨

پس اون هزاری کجا رفته؟؟؟😱

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

لولو بررررررد 😅😅😅

من نخود مغزیم 😅😅

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
لولو بررررررد 😅😅😅 من نخود مغزیم 😅😅

خخخ

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخ

خیلی پیچیده بود 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

اون سه تومن که به اولی دادی رو هم حساب کن میشه ۱۵تومن 

۷+۳+۵=۱۵

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
نکته انحرافی داره اینجا مسئله داره مارو مجبور  میکنه ما 7 و 5 و 2 رو جمع کنیم ! در حا ...

خخخ اینو کپی کردیا شیطون😄😄😄

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐