2777
2789
عنوان

حال عجیب

44 بازدید | 10 پست

یکماهی میشه تقریبا خونه خریدیم بعد پنج سال مستاجری انقد قبلنا استرس داشتم واسه آینده اما الان دلم خیالم خیلی آرومه همش میگفتم یعنی تو این دنیای به این بزرگی یه وجب خاک نیس که مال من باشه انگاری یه باری از رو دوشم برداشته شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا منم خونه نداشتم ده سال اصلا اصلا احساس آرامش و خوشبختی نمیکردم اصلا دلم خوش نبود انگار پژمرده و پیر بودم اما الان خداروشکر ۶ ماهه یه خونه خوشکل و شیک و همه چیز تموم خریدیم خیلی آرامش دارم خیلی احساس خوشبختی و خوش بودن میکنم مدام تو فکر وسایل خونه و چیدمان و این چیزام احساس میکنم دارم تو این خونه جوون میشم

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

دقیقا منم خونه نداشتم ده سال اصلا اصلا احساس آرامش و خوشبختی نمیکردم اصلا دلم خوش نبود انگار پژمرده ...

دقیقا عینه همیم انگاری فصل جدید خوشبختی و زندگی ادم رسیده یه حال خیلی خوبه شمام خونه خریدی اطرافیانت فهمیدن یا خنثی بودن یا خوشحال نشدن من مامان و بابام خوشحال شدن داداشام یا خانواده و اقوام شوهرم خنثی یا سرسنگین و همچین ناراحت

دقیقا عینه همیم انگاری فصل جدید خوشبختی و زندگی ادم رسیده یه حال خیلی خوبه شمام خونه خریدی اطرافیانت ...

منم دقیقا خانواده خودم خوشحال شدن ولی شاید باورت نشه ولی خانواده شوهرم و اقوامش ناراحت و سرسنگین انگار حسابی حسودیشون شده بود خاک تو سرشون مثلا پسرشون خونه خریده ..حتی یه هزاری هم به اینکه خونه خریدیم کمک نکردم اما مادرپدر خودم بهمون کمک کردن .باورت نمیشه انقد وضع زندگی و خونمون و وسایلمون خراب بود بخدا روم نمیشد کسی بیاد خونمون یا دعوتش کنم شوهرم از من بدتر هرکی میومد خونمون از خونه از خجالت میرفت خیلی غصه میخوردم خداروشکر اون روزا تموم شد

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه