2777
2789

به نظرم برای دوستی، اول از همه ذات و شخصیت آدم مهمه. قیافه شاید باعث بشه تو نگاه اول توجهت جلب بشه، اما چیزی که باعث میشه بخوای اون آدم رو توی زندگیت نگه داری، اخلاق، صداقت، احترام، وفاداری، درک متقابل و رفتارشه. آدم خوشچهرهای که مدام دروغ بگه، تحقیر کنه یا قابل اعتماد نباشه، کمکم جذابیتش رو از دست میده. در مقابل، کسی که قلب مهربون، شخصیت قوی و رفتار درست داره، با گذشت زمان حتی از قبل هم دوستداشتنیتر به نظر میرسه. البته اگر هم شخصیت خوب داشته باشه و هم به ظاهرش برسه، چه بهتر؛ اما اگر قرار باشه فقط یکی رو انتخاب کنم، بدون شک ذات خوب رو انتخاب میکنم، چون دوستی واقعی با اعتماد، آرامش و احترام دوام پیدا میکنه، نه فقط با ظاهر.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ذات

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

با قیافش میخوام نون و ماست بخورم؟😂

قطعا درونش

💍❤️{کاربر قدیمی} #برای_ماکان🖤یا لثارات الخامنه ای✊🏻منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠دوستان عزیزم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕

بعضی سوالا اصن پرسیدن نداره

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

هم قیافه هم ذات ..برای من جفتش مهمه ..بعدشم باید ببینی قیافه خودت چطوره در حد خودمون قابل قبوله😁

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑