2777
2789
عنوان

بعضی مادرا

73 بازدید | 5 پست

چقد اسکولن فکر میکنن همینکه یه پسر دارن دخترای عالم براشون پر بزنن فرش زیر پاشون باشن دیروز مشتری داشتیم هی میگفت تخفیف بده این برای پسرمه وای برای پسر من تخفیف نمیدی پسرررم پسررررر جمع کن خودتوووووو منم گفت خب اینم برای داداش بجوری دماغش سوخت حاااال کردم یعنی قشنگ چهره پکرش جلو چشمه حال کردم فک کرده حالا من میام مغازرو به گا بدم برای پسر گوزوش اخه من دنبال این چیزا بودم کارگری نمیکرددممممم😐😐😐😐

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تخفیف میخواسته یه چیزی میگه الکی ربطی به پسر و دختر نداره

ما هم میگیم برای عروسی میخوام برای تولد میخوام برای فلان چیز میخوام...

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
تخفیف میخواسته یه چیزی میگه الکی ربطی به پسر و دختر ندارهما هم میگیم برای عروسی میخوام برای تولد میخ ...

باباااا این تاکید میکرد یعنی برای پسرررر من تخفیف نمیدی اخه من چیکار مسر این یابو دارم مثلا میگفت برای کادو عروسی فرق داره یه بار مستری داشتیم گفت برای تولد خمسرم میحوام سوپرایزش کنم چون کارش قشنگ بود خودم بهش تخفیف دادم این فقط خودشو لتو پار میکرد چون پسررررررر باید خودمو بگا بدم

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)