2777
2789

خدا:)

منم بابامو حلال همه ی مشکلات و درد ها میدیدم

هنوزم مردیه که توقعمو از همه مردا بالا میبره

خدا بابای همه رو واسشون حفظ کنه علی الخصوص از شما رو

"درخواست نه خانم نه آقا ، لطفا درخواست ندید"🍓I'm not a feminist ! of course I don't believe that men are equal to women, women are much better🎀

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عالی😂

کلا بابامو به عنوان شخصی میدیدم و میبینم که خیلی زورش زیاده و همه کار میتونه بکنه

خانوم دکتر آینده میتونید دکتر صدام کنید🩷👩🏻⚕️نکبت درخواست نده

خدا:)منم بابامو حلال همه ی مشکلات و درد ها میدیدم هنوزم مردیه که توقعمو از همه مردا بالا میبره خدا ب ...

مرسی و همچنین🥰🥰

من الانم ذهنم همینه

منم پدر خدابیامرزم خیلی مهربون بود و دید مثبت به مردها داشتم تا اینکه ازدواج کردم و شوهرم خیلی بد هست و الان داشتم فکر میکردم آیا مرد خوب هست تا اینکه این تاپیک رو دیدم و برای آرامش روح پدرم از خداوند طلبه مغفرت کردم .

منم پدر خدابیامرزم خیلی مهربون بود و دید مثبت به مردها داشتم تا اینکه ازدواج کردم و شوهرم خیلی بد هس ...

من از همه ی مردا بدم میاد مرد فقط از نظرم بابام