2777
2789
شنبه چجور روزی قراره باشه برام؟ نتیجه کاری که قراره شنبه انجام بدم چطور میشه؟ و اینکه امسال قبول میش ...

عذر می خوام تعلیق بودم

جدید نیستم چندسال خواننده خاموش بودم🥲 -آقایون لطفا درخواست دوستی ندن قبول نمی کنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کِی قصدش جدی میشه باهام؟ حسش چیه بهم؟ممنونمممم ✨️🌱

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

درمورد من چی حس میکنید عزیزم؟

یکم زودرنجید و زود عصبانی می شید ولی ته دلتون چیزی نیست و مهربونید

حیوانات رو دوست دارید

و به همسر/پارتنرتون اهمیت می دید

جدید نیستم چندسال خواننده خاموش بودم🥲 -آقایون لطفا درخواست دوستی ندن قبول نمی کنم

کِی قصدش جدی میشه باهام؟ حسش چیه بهم؟ممنونمممم ✨️🌱

اون هم روتون کراش داره

و اگه بهتون نگفته هم مطمئن باشید حسی بهتون داره

شاید تا ۱ سال دیگه

یکم زودرنجید و زود عصبانی می شید ولی ته دلتون چیزی نیست و مهربونیدحیوانات رو دوست دارید و به همسر/پا ...

بله درسته عزیزدلم

من با یه اقایی تو رابطه م اسمش سینا

بنظرت سینا چه حسی بهم دارع؟

و اینکه از رابطمون چی حس میکنید؟

بله درسته عزیزدلم من با یه اقایی تو رابطه م اسمش سینا بنظرت سینا چه حسی بهم دارع؟و اینکه از رابطمون ...

❤️🌹

حس می کنم آدم خنثی ای هست

و تو رابطتتون شما بیشتر توجه و محبت دارید

البته حس منه

درسته؟

روش کراش دارید این علاقه یه طرفه اسشاید در آینده بهتون علاقه پیدا کنهشمارو یه آدم معمولی مثل بقیه می ...

گلم میشه لطفا منم بگین

وامی ک میخوام اوکی میشه؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اون هم روتون کراش داره و اگه بهتون نگفته هم مطمئن باشید حسی بهتون دارهشاید تا ۱ سال دیگه

ممنونم عزیزم ✨️🤍

منو به چه چشمی میبینه ؟

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

❤️🌹حس می کنم آدم خنثی ای هست و تو رابطتتون شما بیشتر توجه و محبت داریدالبته حس منه درسته؟

نمیدونم خودمم نمیدونم چی درسته چی غلط اینجوری نبود اصلا

یه اتفاقی پیش اومد دیشب نمیدونم بخاطر اون یا نه