سلام من بهم چند سال پیش تجاوز شده بعد میترسم نکنه مریضی گرفته باشم با اینکه ازمایش ایدز و هپاتیت ب و ث دادم ولی منفی شد میترسم شاید گرفتمو خوب شده باشم وبه یکی انتقال داده باشم و دوباره به من انتقال داده بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بازم اون. دقیقه ادم بخواد از خودش دفاع ام کنه وحشی میشه نمیزاره کسی بعش دست بزنه
اون لحظه آنقدر شوک بهت وارد میشه نمی تونی کاری اگرم بخوای دست پا بزنی که مرده گنده وحشی مگه نمی تونه نگهت داره چطور میتونی از زیرش در بری که این حرف هازو میزنی اخه
نمیتونم بخدا انقد حالم بده دارم به خودکشی فکر میکنم بعد یکی از دنیا بی خبر میاد همچین حرفی میزنه ادم ...
عزیزم تو بیتقصیری وقتی هیچ گناهی نداری چرا به خودکشی و این داستانها فکر کنی؟ از صمیم قلبم برای داشتن چنین تجربه تلخی برات متاسفم خدا از اون شیطان نگذره اما بالاخره باید زندگی کنی فراموشش کن از تراپیست کمک بگیر گلم
از یه ماهه پیش که بعدش ازمایش دادم و خداروشکر منفی شو
آهان خب پس زیاد نیست روش های که گفتم رو امتحان کن ببین خواب میده راستی اگه خواستی با یه آدم مطمئن راجب اون تجربه حرف بزن یه مشاور کمک میکنه بهتر کنار بیای 🦋🌻🌝
بیا روتو رو کن منو زیر رو کن بیا زخم هامو یه جوری رفو کن