2777
2789
خواستي بگو تعبيركنم عزيزم تاحالا تعبيرام درست دراومده

عزیزم خواب منم میتونی تعبیر کنی؟بگم؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهشا خوابتون رو ندید کسی تعبیر کنه که باد نیست خواب‌از‌خودش اداب داره 

خواب محلق در بین زمین و اسمانه تعبیر بشه میاد زمین نشه میره اسمون 

خواب‌رو چه خوب چه بدت عبری کردی میاد. و توزندگی تاثیر میزاره من واستون تعبیر نمیکنم ولی خوابتون رو تو شخصی واسم بگیدتا تماس بگیرم به عالم و جوابشو دوباره بهتون بگم 

اقا هستم 
خواستي بگو تعبيركنم عزيزم تاحالا تعبيرام درست دراومده

خالم برام نذر کرده اگه حاجتمو گرفتم سال دیگه برای سفره ابولفضل یکی از اقوام سبزی بخرم ببرم 

من قبل از اینکه خالم این ماجرارو بهم بگه چن شب پیش خواب دیدم منو خالمو جاریش داریم سبزی پاک میکنیم خیلی سبزیا زیاد بودن چندین ظرف بزرگ پر سبزی بود همشون پاک شده و تر تمیز

ولی دوتا ظرف از سبزیا رو که میدیدم رنگ سبزیای توش آبی بود هی میگفتم این سبزیا برا چیه این همه سبزی میخواییم چیکار بعد خالم میگفت برای نذریه میخواییم نذری بدیم

به نظرت تعبیر داره خوابم؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

دوستم خواب‌دید دوندونش افتاد 

هرکی کرد واسش تعبیرش نکردم رفته بود به کسی براش تعبیر کرده بود سه روز بعد از خواب تعبیرش کرده بودن عمه اش فوت کرد

خواب افتادن دندان خبر از مصیبت بود که من براش تعبیر نکردم و فقط گفتم صدقه بده ولی یکی‌ از‌خدا بی خبر براش تعبیرش کرده بود 

اقا هستم 
ادم خواب بدو نبايد تعبير كنه اگرم بد باشه بايد با نهايت سعي خوب تعبيرش كرد

دقیقا ولی تعبیرش نکنه بهتره 

من بخاب اعتقاد دارم 

و خداوند خیلی چیزارو بهم تو خواب نشون داده 

اقا هستم 
خواهشا خوابتون رو ندید کسی تعبیر کنه که باد نیست خواب‌از‌خودش اداب داره  خواب محلق در بین زمین ...

عزیزم میشه تعبیر خواب منن بگی

دختر خالم واسم دوبار یجور خواب دیده گفت خواب دیدم چندنفر دنبالت میکردن که بگیرن بکشنت بعد تو هم فرار کردی یهو وایستادی ورو بهشون گفتم باشه میرم کربلا شکایتتونو بکنم یهو همون لحظه ی آقایی با چهره نورانی اومد وی پارچه سبز بهم داد....تعبیرش خیلی واسم مهمه لطفا برای منم بپرس چون دوشب پشت سرهم دید این خوابو...بیچاره باردارم بود چقدر گریه کرده بود تو خواب...ممنونم عزیزم

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم