2777
2789
عنوان

طلای عروسی

47 بازدید | 13 پست

طلاهایی که موقع خرید عروسی شوهرتون براتون خریدو میپوشین؟؟

موقع خرید عروسی شوهرم یه النگو و انگشتر و گردنبند خرید فقط تو جشن عروسیمون پوشیدم بعد اون اصلا استفاده نکردم،

مادرم زیاد میگه عیبه حداقل النگورو بنداز دستت، ولی من خوشم نمیاد

نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر طور راحتی من گاهی میپوشیدم گاهی ن بعد آقا گرفت فروختشون

گردنبند و هردو حلقه ازدواجمونو فروخت، وام مضاربه ای گرفته بود پولشو برای وام داد

نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

منم نمیندازم به جز النگوهامو. توی عروسی ها میندازم خوشم نمیاد چیزی داخل گردنم باشه

ااتفاقا من گردنبند خیلی دوس دارم،پول لازم داشتیم فروختش

انشالله بهترشدن میخریخدا خوشبختی بده

مرسی

گردنبند و هردو حلقه ازدواجمونو فروخت، وام مضاربه ای گرفته بود پولشو برای وام داد

انشالله بهترشو بخری. منم ازدواج خورد به گرونی طلا و سرویس کوچیک دارم برعکس خیلیا تو فامیل حتی یه نفر هم بهم گفت شوهرت کوچیک خریده اما مهم نیست برام