2777
2789
عنوان

وکیل داریم

92 بازدید | 12 پست

در مورد مراحل درخواست طلاق و مهریه

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

داداشم وکیل بین المللی هست سوالی هست تا بپرسم ازش

ممنون عزیزم

در مورد اینکه چطور باید اعتیاد خساست کتک زدن فحاشی خیانت بی مسوولیتی عدم پرداخت نفقه یا همون پول تو جیبی ماهیانه رو ثابت کنم و اینکه کدومش مهم تره؟ اعتیادش هم به ماریجوانا یا همون گلِ

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
داریم ولی باید حضوری بری، اینجا حوصله نمیاد برات توضیح بده ذاتا به موکلا نمیشه توضیح داد چه برسه این ...

حق با شماست فقط یک سری اطلاعات کلی میخوام

ممنون عزیزمدر مورد اینکه چطور باید اعتیاد خساست کتک زدن فحاشی خیانت بی مسوولیتی عدم پرداخت نفقه یا ه ...

اعتیاد رو باید بستری شده باشه یا مدارک آزمایش اینا داشته باشی این مهم تره کنم اگه رفتی پزشکی قانونی ..

اعتیاد رو باید بستری شده باشه یا مدارک آزمایش اینا داشته باشی این مهم تره کنم اگه رفتی پزشکی قانونی ...

نه نرفته اما سابقه زندان زیاد داره دعوت و مشروب و این چیزا ، خب پس تشویقش کنم بره کمپ

مرسی عزیزدلم خوشبخت باشی همیشه

نه نرفته اما سابقه زندان زیاد داره دعوت و مشروب و این چیزا ، خب پس تشویقش کنم بره کمپمرسی عزیزدلم خو ...

همین سابقه زندانش عالیه دیگه

جرمش چی بوده؟

مدت زندانش چقدر بوده؟

سند ازدواج رو مطالعه کن ببین کدوم ش برات اتفاق افتاده

همین سابقه زندانش عالیه دیگه جرمش چی بوده؟مدت زندانش چقدر بوده؟سند ازدواج رو مطالعه کن ببین کدوم ش ب ...

با این اوصافش با عصر و خرج میتونی طلاق بگیری وکیل هم نمیخاد هزینه کنی

چقدر سخت گذشته بهت💔

قاضی قبول میکنه با این شرایط طلاق رو

همه دلایل مدارک ت رو جمع کن اقدام کن

ممنون عزیزمدر مورد اینکه چطور باید اعتیاد خساست کتک زدن فحاشی خیانت بی مسوولیتی عدم پرداخت نفقه یا ه ...

همشون خیلی مهمه مخصوصا دست بزنش میتونی راحت شکایت کنی و زندون بندازیش

همین سابقه زندانش عالیه دیگه جرمش چی بوده؟مدت زندانش چقدر بوده؟سند ازدواج رو مطالعه کن ببین کدوم ش ب ...

جرمش معمولا دعوا بوده دعواهای شدید چندبارم مشروب و اینا البته همیشه باش سریع با پول ازادش کرده و اکثرا بازداشت بوده دو سه روز ،سند ازدواج یعنی چی؟ یا بار حدود دو سه هفته زندان بوده روی کل هیکلش جای چاقو و قمه ست و پرواز خالکوبی واسه پوشوندنشون

همشون خیلی مهمه مخصوصا دست بزنش میتونی راحت شکایت کنی و زندون بندازیش

اره تو بدی همه چی تمومه خدا کمکم کنه ثابت کنم

داریم ولی باید حضوری بری، اینجا حوصله نمیاد برات توضیح بده ذاتا به موکلا نمیشه توضیح داد چه برسه این ...

سلام

آیا باید باید حتما مدرک فارغالتحصیلی دانشگاه باشه برای ثبت نام آزمون کانون وکلا که اسکن بشه یا با ریز نمرات هم میشه؟؟

چون پیام نور از پارسال دیگه مدرک موقت نمیده و صدور مدرک اصلی ۳۰ روزبیشتر زمان بر هست و الانم که تا ۱۰ شهریور تعطیل اند، ثبت نام کانون آخر شهریور