2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین اینو بهت بگم به عنوان تجربه ای که بدست آوردم :

سال دهمت اگه که نهایی(کشوری) نداشته باشی و مثل ۲سال قبل یهو یه قانون جدید نیارن ، برات سبکه درس خوندن ولی در غیر این صورت اذیت کننده خواهد بود

ما فرض رو بر این می گیریم که دهم نهایی نداری و امتحانا کلاسیه.

اگر توی دوران تحصیل و از مدرسه برگشتن روزی ۵ساعت تا ۶ساعت بخونی بازم وقت برای کارای دیگت هست علاوه بر روزایی که مدرسه نداری

من خودمم دهم که بودم چون سرگرمی نداشتم و درسم سرگرمیم بود ساعت مطالعم رو بالا میبردم که حوصلم سر نره ولی با این حال بازم وقت داری که قرآن حفظ کنی مثلاً گیریم روزی۲ساعت و این شدنیه و کنار گذاشتنش دلیل موجه ای نداره مگه اینکه تنبلی باشه.

و اگه که تا قبل یازدهم قرآنت رو کامل حفظ کنی و دیگه به دوران جمع بندی کنکورت فشاری نیاد خیلیم بهتره.

درضمن خواستم بهت بگم که این حفظ قرآن داخل دانشگاه هایی مثل فرهنگیان یه پوئن مثبت هست و حتی بدون کنکور هم میشه ورود کرد چه بسا که با رشته ای که دوست داری ورود کنی و داخل مصاحبه بگی من حافظ کلم و این قبولیت رو مهیا میکنه..این از دید دنیوی*

از دید معنوی هم آرامش خاصی داری که استرس و اضطراب کمتر بهت ورود میکنه و درس برات راحت تره..

ان شاءالله موفق باشی