2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول باهاش آشنا شو فعلا از ازدواج نگو ببین حرفاتون بهم میخوره، علایقتون، نگرشتون به زندگی، ببین دیدش چجوریه، اگه دیدی اخلاقاتون میخوره ببین غیر مستقیم قصد ازدواج داره، اگه تا اینجا اوکی بود و رفیق شدین باهم نظرشو بپرس و صحبت کنین که شد بعدشم خواستگاری

اول باهاش آشنا شو فعلا از ازدواج نگو ببین حرفاتون بهم میخوره، علایقتون، نگرشتون به زندگی، ببین دیدش ...

والا من شوهرم همون اول اومد جلو خاستگاری کرد

دیگه رفیق شدن و دوست شدن چیه....همش مسخره بازیه

اول باهاش آشنا شو فعلا از ازدواج نگو ببین حرفاتون بهم میخوره، علایقتون، نگرشتون به زندگی، ببین دیدش ...

مهربونم . خیلی عاطفی هستم. مشکلم به بچه دارشدنم اسیبی نمیزنه و سالمم. ولی خودم دوست دارم به دختری محبت کنم ولی خودخواهی نیست وارد سختیهام کنمش؟

مهربونم . خیلی عاطفی هستم. مشکلم به بچه دارشدنم اسیبی نمیزنه و سالمم. ولی خودم دوست دارم به دختری مح ...

خب ببین من خودم چند تا زوج دیدم که مثلاً یا آقا یا خانم ویلچری بودن اما طرفم عاشق بود و با جون و دل دوستش داشت، بعضی افراد هستن که محبت و دل و درک شدن و شنیده شدن براشون مهمه، اما میگم همه اینجوری نیست چون اخلاق ها متفاوته دیگه، چه بسا خانم یا آقایی شریک زندگیشان دیدم که حسرت همزبون بودن باهمو دارن، حرف همون بفهمن و با هم حرف بزنن، سختی که هر زندگی هست اما نوع سختی که فرق داره، میشه اما از نه شنیدن هم مایوس نشو چون آدم ها فرق میکنن، دیدشون به زندگی فرق میکنه، از خدا بخوا و برو جلو انشالا که خوب میشه اما اگه این مورد نشد هم نباید مایوس بشی داستان قسمتم یه طرف ماجراست

خب ببین من خودم چند تا زوج دیدم که مثلاً یا آقا یا خانم ویلچری بودن اما طرفم عاشق بود و با جون و دل ...

ممنون ابجی. من دوست دارم همسرم همیشه کنارم شاد باشه. خودم در وجودم همسر مهربون و دلسوز رو حس میکنم. حتی حس پدری هم دارم . خیلی علاقه دارم ازدواج کنم. برام دعا کن. راستی شما ازدواج کردی؟خوشبخت بشی الهی

ممنون ابجی. من دوست دارم همسرم همیشه کنارم شاد باشه. خودم در وجودم همسر مهربون و دلسوز رو حس میکنم. ...

انشالا که شرایط جور میشه براتون و خیره

من نه ازدواج نکردم

ممنون شمام خوشبخت بشید ایشالا