2777
2789

من ده سال یا بیشتره دارم دوباره بیشتر استفاده نکردم

پهلو درد میگیرم همیشه

💍❤️{کاربر قدیمی} #برای_ماکان🖤یا لثارات الخامنه ای✊🏻منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠دوستان عزیزم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب می تونستی حلقه بزنی؟؟

اره موقع حلقه زدن مشکل نداشتم و به طور مستمر چندین هفته تکرار میکردم ولی پهلو درد میگرفتم

💍❤️{کاربر قدیمی} #برای_ماکان🖤یا لثارات الخامنه ای✊🏻منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠دوستان عزیزم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕

اره موقع حلقه زدن مشکل نداشتم و به طور مستمر چندین هفته تکرار میکردم ولی پهلو درد میگرفتم

من راضی هستم شکم درد بکشم ولی شکمم تخت تخت بشه

رو سایز شکم پهلوت اثر داشت ؟!

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

من ورزش هوازی انجام میدم طناب میزنم گفتم ببینم اگ حلقه تاثیرداره بخرم

من شنیدم میگن هوازی نباید زیاد باشه، همون باشگاه معمولی یا پیادهروی و طناب کافیه، بعدش قدرتی کار کن واسه عضلات شکم

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش